FILMEZZUNK.HU
Leonardo DiCaprio drámai vallomása: "Szörnyű gyerekkorom volt"

Leonardo DiCaprio drámai vallomása: „Szörnyű gyerekkorom volt”

5842

Leonardo DiCaprio drámai vallomása: „Szörnyű gyerekkorom volt”

Leonardo DiCaprióra könnyűszerrel kijelenthetjük, neki bejött az élet. Hollywoodban az egyik legelismertebb színészként tartják számon, az összes rendező kezét-lábát törné, csak hogy vele dolgozhasson. Hiába zsebel be dollármilliókat a filmjeiért, nem szórja a pénzt, sanyarú gyermekkora miatt eszébe sem jut, hogy elherdálja a vagyonát. Bár már nagyon fiatalon feltűnt a képernyőn, mindössze ötéves volt, amikor debütált a kamera előtt a Romper Room című tévésorozatban, az aranyéletet csak jóval később tapasztalhatta meg. Szüleivel Los Angeles legszegényebb negyedében éltek.

Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

Kisgyermekkorában mindennap bűnözők vették körül, környékük közelében prostituálthálózat működött, és rengeteg drogfüggő élt a szomszédságukban. Testközelből tapasztalta meg, milyen romboló hatással vannak az emberi szervezetre a tiltott szerek, így őt nem sújtotta a gyereksztárok átka, soha sem élt kábítószerrel.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt meg a kísértés, a hollywoodi partikon jelen van a drog, de én sohasem próbáltam ki. Talán azért, mert négyéves koromig drogosok vettek körül mindennap.”

– mesélte a Los Angeles Times interjújában. Nem csak az erőszakot és a nélkülözést kellett nagyon fiatalon megtapasztalnia, még az osztálytársai sem kímélték. A sztár az iskolában a csúfolódás kereszttüzében állt. Ekkor fordult meg a fejében, hogy komolyabban foglalkozzon a színészettel, ami egyfajta mentőöv volt a számára, könyörgött édesanyjának, hogy tanórák helyett inkább hadd járjon színjátszó tanfolyamra.

„Ez volt a legfőbb motiváció az életemben. Ki kellett szabadulnom az állami iskolából, 15 évesen anyám elé álltam, és megkértem, hogy vigyen meghallgatásokra, mert színész akarok lenni.”

Elképesztő részletek derültek ki: Leonardo DiCaprio kitálalt Oscar-díjas szerepéről!

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·