FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak - Vörös Szonja

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak

1571

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak

Szerinte vallatni lehetne vele. Arnold Schwarzenegger az ’80-as és ’90-es évek egyik legnagyobb és legizmosabb akcióhőse volt, aki folyamatosan forgatta a közönségkedvenc filmjeit. Rengetegen kedvelik Magyarországon is, különösen Terminátorként hagyott mély nyomot a rajongókban, de sok másik munkájával is hatalmas boldogságot okozott nekik az utóbbi évtizedekben.

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak - Vörös Szonja

Természetesen Arnold Schwarzenegger karrierjében akadtak kevésbé sikeres pillanatok, hiszen senki sem képes arra, hogy kizárólag tökéletes filmekben szerepeljen. Azonban Arnie olyan őszinte, hogy még a saját filmjeit is elítéli, és egyértelműen kijelentette, hogy szerinte melyik a legrosszabb alkotás, amiben valaha is szerepelt – és nem biztos, hogy minden magyar rajongó örülni fog ennek a válasznak.

„Amikor a gyerekeim nem tudnak viselkedni, csak elküldöm őket a szobájukba, és megnézetem velük tízszer a Vörös Szonját. Örökre megtanulják a leckét”

– mondta Arnold Schwarzenegger, aki szerint az 1985-ben bemutatott alkotás volt a pályafutása mélypontja. A Vörös Szonja című epikus fantasy filmben Brigitte Nielsen játszotta a főszerepet, Arnold Schwarzenegger pedig gyakorlatilag mellékszereplőként tűnt fel benne. Az alkotást azonban a kritikusok nagyon negatívan értékelték, anyagilag is hatalmas bukás lett belőle, jelenleg pedig mindössze 5,1-es értékeléssel rendelkezik az IMDb-n. Azonban Magyarországon sokan imádják, mivel a VHS-korszak egyik kiemelkedő darabja volt, amely hangalámondással terjedt kézről kézre, így sokak számára kellemes emlék maradt.

Már 12 éve, hogy elhunyt Sage Stallone, Sylvester Stallone szeretett fia -A színész teljesen összetört a halálától

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·