FILMEZZUNK.HU
Kitálalt a híres színésznő: Michael Douglas borzasztóan viselkedett vele - Debra Winger

Kitálalt a híres színésznő: Michael Douglas borzasztóan viselkedett vele

1281

Kitálalt a híres színésznő: Michael Douglas borzasztóan viselkedett vele

Debra Winger, a híres színésznő nemrég kitálalt a múltbéli kellemetlen tapasztalatairól Michael Douglas-szal kapcsolatban. Az 1984-es, nagy sikerű A smaragd románca című film kapcsán osztotta meg emlékeit, amelyben eredetileg ő játszotta volna Joan Wilder szerepét. Winger elmondta, hogy a szereplőválogatás folyamata során Texasban találkozott Douglas-szal és a film producerével, Robert Zemeckisszel, ahol egy vacsora és pár tequilafeles után kínos szituáció alakult ki. A színésznő állítólag viccből beleharapott Michael Douglas karjába, amit a színész meglehetősen rosszul fogadott.

Kitálalt a híres színésznő: Michael Douglas borzasztóan viselkedett vele - Debra Winger

Debra Winger a ’80-as években

Douglas egy interjúban idézte fel az esetet, amikor Winger, a vacsora utáni jókedv közepette hirtelen beleharapott a karjába. Bár tudta, hogy a színésznő csak tréfából tette ezt, mégis úgy érezte, hogy túlzottan impulzív és nehéz természetű lenne vele együtt dolgozni. A színész elmondása szerint a harapás annyira erős volt, hogy a bőrét is felsértette, és ez a furcsa incidens elég volt ahhoz, hogy elriassza őt a közös munkától. Miután visszatértek Hollywoodba, Douglas határozottan kérte a stúdiótól, hogy ne Winger kapja a szerepet.

Végül Kathleen Turner lett a kiválasztott színésznő, és a film óriási kasszasikert aratott. A közös munka Douglasszel és Turnerrel olyan jól sikerült, hogy később elkészült a film folytatása, A Nílus gyöngye is. Winger viszont kimaradt ebből a nagy lehetőségből, és bár a harapás inkább humoros epizódnak tűnhet, Michael Douglas számára ez elég volt ahhoz, hogy megváltoztassa a film történetének alakulását.

Kathleen Turner volt A smaragd románca bombázója – Friss fotóin rá sem lehet ismerni a 70 éves színésznőre

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·