FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone megrázó vallomása: A színész élete már születése előtt veszélyben volt

Sylvester Stallone megrázó vallomása: A színész élete már születése előtt veszélyben volt

143

Sylvester Stallone megrázó vallomása: A színész élete már születése előtt veszélyben volt

Sylvester Stallone, a 78 éves színész és rendező, megrázó részleteket osztott meg gyermekkora nehézségeiről lányaival, Sophia és Sistine Stallonéval az Unwaxed podcastjukban. A beszélgetés apropóját az új Netflix dokumentumfilmje, a SLY adta, amelyben élete eddig kevéssé ismert oldalát tárja a közönség elé. Stallone elmondta, hogy anyja többször megpróbálta megszakítani a terhességet, és sokszor emlékeztette őt erre. „Az egyetlen ok, amiért itt vagy, az az, hogy a ruhafogas akasztója nem működött,” – mondta neki édesanyja, utalva az akkori illegális abortuszmódszerekre. A színész elmondta, hogy anyja még azt is közölte vele, hogy ha csecsemőkorában bármilyen problémát látott volna az agyában, hagyta volna meghalni.

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérlelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone a családjával

A Hit Rádió irománya szerint Stallone gyermekkora tele volt elhagyatottsággal és szeretetlenséggel, az élete első néhány évét egy átmeneti panzióban töltötte, ahol gyakran érezte magát nemkívánatosnak. A nehézségek ellenére, Stallone végül túllépett a múltján, és Jézus Krisztust választotta példaképének. Az ő kitartásából és megváltásából merített erőt, amikor megírta a Rocky forgatókönyvét mindössze három nap alatt. A Rocky karakterét arra az elképzelésre építette, hogy valamilyen magasabb célra lett kiválasztva, ezért is jelenik meg a film elején Krisztus képe. Stallone elmondta, hogy Isten megváltásának történetét akarta elmesélni a filmben.

A világhírű színész és rendező elismerte, hogy a hirtelen jött siker és a hollywoodi élet kísértései megváltoztatták őt. Az egója és a belső fájdalmai eluralkodtak az életén, és mélypontra került. Ám mindig Istenhez fordult, aki új esélyt adott neki. „Igazán eldöntöttem, hogy kiveszem a dolgokat a saját kezemből, és Isten kezébe adom, mert mindig is úgy éreztem, hogy valamire kiválasztottak” – vallotta be Stallone, aki számára a hit és a kitartás adta a belső erőt az életében felmerülő nehézségek leküzdésére.

Már 78 éves Rocky gyönyörű felesége a Rocky filmekből – Talia Shire a mai napig elbűvölő

(via Hit Rádió)


Article Tags: · ·