FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

Démonok, reszkessetek: Keanu Reeves ismét John Constantine-ként száll harcba

12444

Démonok, reszkessetek: Keanu Reeves ismét John Constantine-ként száll harcba

Keanue Reeves egyik elfelejtett, mégis kiváló alakítása pont egy képregényfilmben történt meg, épp ezért vált sokak kedvencévé a 2005-ös Constantine, a démonvadász. Azóta már több ízben is felröppentek a pletykák, hogy előbb-utóbb elkészül majd a folytatása is, de csak nem sikerült eddig nekilátni.

Keanu Reeves-el jöhet a Constantine, a démonvadász folytatása!

A Mátrixot követően azért fel kellett kicsit éleszteni Keanu Reeves karrierjét, és bár első blikkre nem volt meggyőző az eredendően szőke John Constantine, a démonvadász szerepében, de a 2005-ös filmet látva csak meglágyult a fanok szíve. Sőt mi több, sokan vágynak a folytatásra, ami majdnem húsz évvel az első rész után tényleg a megvalósulás útjára fog lépni, mivel elkészült a forgatókönyv első változata. Lorenzo di Bonaventura producer a közelgő Transformers Egy kapcsán (ennek is a producere) adott interjút, ebben pedig szóba került a Constantine 2. is.

„Örülök, hogy várod a folytatást. Egyelőre még nem olvastam el a forgatókönyvet annak ellenére, hogy már láttam, a minap megérkezett a postaládámba. Bizonyos értelemben félek elolvasni, mert annyira szeretném, ha nagyszerű lenne”

– nyilatkozta di Bonaventura. Ez aztán remek hír, úgyhogy legyen szíves átnyálazni mielőbb!

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Egy legendás francia színész az apuka, akit egész Magyarország imád

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·