FILMEZZUNK.HU
A képen egy későbbi nagy nevettető látható fiatalkorában - Rájössz, hogy ki ez a színész? - Louis de Funès

A képen egy későbbi nagy nevettető látható fiatalkorában – Rájössz, hogy ki ez a színész?

1865

A képen egy későbbi nagy nevettető látható fiatalkorában – Rájössz, hogy ki ez a színész?

A magyarok kedvence volt! A francia filmvígjátékok egyik legnagyobb ikonja tekint ránk erről a régi fényképről, bár ezt a fiatal, komoly arcot látva nehéz elképzelni, hogy később milyen fergeteges humorral fogja megnevettetni a közönséget. Ez a színész olyan karaktereket alakított, mint a zsémbes csendőr, a lobbanékony étteremtulajdonos, vagy éppen a szeleburdi milliomos. Grimaszai, jellegzetes hanghordozása és tökéletes időzítése generációk számára tette felejthetetlenné.

Felismered fiatalkori képein a későbbi színészlegendát? Első komolyabb szerepét 42 évesen kapta - Louis de Funès

Sokáig bárzongoristaként kereste a kenyerét

A képen nem más látható, mint a fiatal Louis de Funès. A későbbi komikus zseni 1914-ben született Courbevoie-ban, és bár viszonylag későn, csak negyvenhárom éves korában vált igazán ismertté, ez nem akadályozta meg abban, hogy a francia filmtörténet egyik legszeretettebb alakjává váljon. De Funès olyan klasszikus vígjátékokban brillírozott, mint a „Csendőr-sorozat”, „A nagy vakáció”, vagy „Az ember, aki túl sokat tudott”.

Louis de Funès unokája, Charles a nők kedvence: a 26 éves fiatalember rettentő jóképű

A legendás Loius De Funés

Louis de Funès karrierje jól példázza, hogy a siker nem mindig jön azonnal. A kezdeti nehézségek ellenére kitartása és tehetsége végül meghozta gyümölcsét, és mára a filmtörténet egyik legismertebb komikus arcává vált. Bár 1983-ban elhunyt, filmjei a mai napig népszerűek, és karakterei továbbra is megnevettetik a közönséget. Ez a fiatalkori fotó emlékeztet minket arra, hogy a legnagyobb tehetségek is egyszer kezdők voltak, és hogy a humor mögött gyakran egy mély, összetett személyiség rejlik.

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Egy legendás francia színész az apuka, akit egész Magyarország imád


Article Tags: ·