FILMEZZUNK.HU
Rájössz, hogy melyik néhai híresség lánya van a képen? A magyarok kedvenc színésze volt az apukája - Zelda Williams, a néhai Robin Williams lánya

Rájössz, hogy melyik néhai híresség lánya van a képen? A magyarok kedvenc színésze volt az apukája

2653

Rájössz, hogy melyik néhai híresség lánya van a képen? A magyarok kedvenc színésze volt az apukája

Ezen a fotón egy elegáns, fiatal nő látható, aki bájával és karizmájával rögtön felkelti a figyelmet. Arcán van valami ismerős, talán egy színész örökség nyomait látjuk? Bár ő maga is tehetséges, igazi reflektorfénybe az apja révén került, aki a világ egyik legkedveltebb és legikonikusabb színésze volt. Apja sziporkázó humorával és drámai alakításaival egyaránt belopta magát az emberek szívébe, különösen a magyar közönségébe, ahol filmjei és alakításai máig nagy hatással vannak.

Most lenne 71 éves Robin Williams – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Arcán van valami ismerős

Azonban, ha közelebbről megfigyeljük, könnyen kitalálhatjuk, hogy a képen nem más, mint Zelda Williams, a néhai Robin Williams lánya látható. Robin Williams, a világhírű színész, olyan emlékezetes szerepekben tündökölt, mint Mrs. Doubtfire vagy a Holt költők társasága, és a magyar közönség egyik abszolút kedvence volt. Humora és sokoldalúsága felejthetetlenné tette őt, és bár már nincs köztünk, emléke örökre él tovább a filmvásznon és a rajongók szívében. Zelda, aki apja tehetségét örökölte, szintén a szórakoztatóiparban dolgozik, rendezőként és színésznőként is elismerést szerzett.

Már 8 éve, hogy elhunyt Robin Williams – Lánya így emlékezett meg róla

Zelda Williams nem csupán híres apja miatt ismert, hanem saját jogán is egyre inkább megállja a helyét a filmiparban. Bár nehéz lehet egy olyan legendás név árnyékában érvényesülni, mint Robin Williams, Zelda bebizonyította, hogy saját útját járja, és tehetsége révén képes önálló sikereket elérni. Apja emléke iránti tisztelete és az iránta érzett szeretete mindig ott van vele, de egyéniségként is sikerült kitűnnie.

Zelda Williams

Szívszorító nézni ezt a képet

//Iceman//

Sokkoló dolgok derültek ki Gwyneth Paltrow-ról, már senki sem akar vele együtt dolgozni


Article Tags: · · · · ·