FILMEZZUNK.HU
Alain Delon, aki imádta az állatokat - 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

Alain Delon, aki imádta az állatokat – 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

936

Alain Delon, aki imádta az állatokat – 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

A nemrégiben elhunyt színészlegenda, Alain Delon (Rocco és fivérei, Három fölösleges férfi, Ragyogó napfény, Macskák) nemcsak nagyon sármos és tehetséges színész volt, de akik ismerték a világhírű sztárt, tudják, hogy Alain imádta az állatokat, főleg a kutyákat. Minden vele készült interjúban kifejezte csodálatát e fantasztikus faj iránt, és több filmjében is láthattuk Őt valamilyen állat társaságában. Most nézzünk meg néhány megható tényt a nemrégiben elhunyt Delon, és az állatokkal való szoros kapcsolatáról.

Alain Delon, aki imádta az állatokat - 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

1. Delon szerelme a kutyák iránt már gyermekkorában kezdődött. Mindig kiemelte a barátság fontosságát, és mivel fiatalon nagyon nehéz sora volt, az állatok voltak azok, akikhez szívből ragaszkodott, a szeretet közte és az állatok között őszinte, tiszta és kölcsönös volt Alain élete utolsó napjáig.

2. Alain azt mondta: „Az állatok minden emberi tulajdonsággal rendelkeznek, csak éppen sokkal kevesebb hibával. Megvan bennük a lojalitás, a gazda iránti rajongás és a feltétel nélküli szeretet a tiszta, igaz szerelem. Mindig megérintenek az otthontalan kutyák az utcán. Szerintetek a családom kutyái tudják, hogy én vagyok Alain Delon? Nem. És nem is érdekli őket.”

Alain Delon, aki imádta az állatokat - 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

3. Első kutyája egy Gála nevű dobermann volt, akiről elmesélt egy történetet: „Egyszer ráüvöltöttem, sőt, még a fenekére is rácsaptam. A kutya csak leült és nézett rám. Láttam, hogy sír. Akkor értettem meg mindent a kutyákkal kapcsolatban, és azóta, míg élek, minden kutyám csak mosolyog.”

4. Alain Delon tagja volt a Nemzetközi Állatvédő Szervezetnek is.

Botrány! Nem teljesíti a családja Alain Delon utolsó kívánságát

5. Fiatalon nagyon gyakran viselt katonai kabátot, amire azért volt szüksége, hogy könnyebben fel tudja melegíteni azokat a kutyakölyköket, akiket az úton talált.

6. Alain Delon annyira imádta minden kutyáját, hogy otthon (a franciaországi La Brûlerie településen) temette el az összes szeretett kedvencét, szám szerint 50-et, akik mind külön sírkövet és megemlékezést kaptak, a párokat pedig egymás mellé temette. A birtokán, ahol kedvencei nyugszanak, még egy kis kápolnát is építtetett.

7. A színészlegenda utolsó kívánsága az volt, hogyha eljön az idő, és távozik az élők sorából, akkor saját birtokán temessék el négylábú társai mellé, és imádott kutyájával, Loubo-val (akit a színész halálakor szeretett volna elaltattatni), akivel kivételesen különleges kapcsolata volt, és akit úgy szeretett, mintha saját gyermeke lett volna. „Ha Loubo előtt halok meg, akkor az az utolsó kívánságom, hogy a családom kérje meg az állatorvost, hogy adja be neki az injekciót, hogy a karjaimban haljon meg, és együtt távozzunk az életből. Ezt szeretném, mintsem tudni, hogy szenvedni lássam odafent őt a síromon.”

Alain Delon, aki imádta az állatokat - 8 szívmelengető tény, amit eddig nem tudtál a legendás színészről

Alain Delon Loubo-val

Ez azért volt számára fontos, mivel azon kiskedvencei között szeretett volna nyugodni, akiket mindig is szívből imádott. Bár Delont kérésének megfelelően kutyái sírjának közelében temették el, amire a hatóságok kivételes jelleggel adtak engedélyt, de a 10 éves Loubot a család nem altatta el, így a színész utolsó kívánsága sajnos nem teljesült. „Ha meghalok, akkor kutyáimmal együtt leszek a kis kápolnánkban. Hogy temetőbe vigyenek? Nem. Én itt vagyok otthon, ez az én és a kutyáim földje, ez lesz a legfőbb luxus, amit el tudok képzelni magamnak.”

8. Delon imádta az állatokat. Legyenek azok kutyák, macskák, bárány, ló vagy galamb. Volt olyan eset, amikor a szájából etetett meg egy verebet. Íme egy kis összeállítás sokunk nagy kedvencéről, akiért milliók rajongtak, és egy világ gyászol, aki ez év augusztus 18-án, 88 éves korában hunyt el.

//Cornelius//

Ő Alain Delon soha el nem ismert fia, aki miatt a Romy Schneiderrel való kapcsolata is zátonyra futott


Article Tags: · · ·