FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki Tom Hardy múltjáról: "Óriási mázli, hogy nem kaptam el hepatitist vagy AIDS-et”

Sokkoló dolgok derültek ki Tom Hardy múltjáról: „Óriási mázli, hogy nem kaptam el hepatitist vagy AIDS-et”

172

Sokkoló dolgok derültek ki Tom Hardy múltjáról: „Óriási mázli, hogy nem kaptam el hepatitist vagy AIDS-et”

Tom Hardy, az angol színész, aki gyakran alakít kemény, sötét karaktereket a filmvásznon, saját bevallása szerint bőven meríthet saját múltjából ezekhez a szerepekhez. Nemrégiben sokkoló részletek derültek ki arról az időszakról, amikor Hardy komoly függőségi problémákkal küzdött. Karrierje kezdetén ugyanis rendszeresen nyúlt az alkoholhoz és a crack kokainhoz, amit a szakmában dolgozók előtt igyekezett eltitkolni. Hardy nyíltan beszélt arról, hogy sokszor olyan mélypontra jutott, hogy alig emlékezett arra, hol és hogyan kötött ki.

Tom Hardy és felesége

Volt, hogy elszállva és halálra rémülten tértem magamhoz valami ijesztő helyen” – mesélte Hardy, miközben visszaemlékezett a legsötétebb időszakaira. Elmondása szerint gyakran talált magára London veszélyesebb részein vagy akár egy másik országban, teljesen idegen helyeken. Sokszor ébredt vérzően, egy számára ismeretlen ember ágyában, teljes zűrzavarban. „Óriási mázli, hogy nem kaptam el hepatitist vagy AIDS-et” – tette hozzá, utalva arra, hogy mennyire kockázatos életet élt akkoriban.

Hardy végül 2003-ban döntött úgy, hogy változtat életén, amikor megszületett a kisfia. Ez az esemény jelentette számára a fordulópontot, és segített neki abban, hogy jó útra térjen. Azóta Hardy nemcsak a filmvilág egyik legtehetségesebb színészévé vált, hanem példa is lett arra, hogy a legsötétebb időkből is van kiút, ha valaki készen áll a változásra.

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·