FILMEZZUNK.HU
Sok csatát, hősi helytállást és rengeteg erotikát ígér a Hunyadi-sorozat első előzetese

Sok csatát, hősi helytállást és rengeteg erotikát ígér a Hunyadi-sorozat első előzetese

630

Sok csatát, hősi helytállást és rengeteg erotikát ígér a Hunyadi-sorozat első előzetese

A TV2 hamarosan bemutatja A holló felemelkedése (Rise of the Raven) című sorozatot, amely már most nagy várakozásokat kelt a történelmi filmek rajongóinak körében. A tízrészes sorozat, amelyet 2025 első negyedévében tűznek műsorra, a legendás hadvezér, Hunyadi János életét dolgozza fel. Az előzetes alapján a nézőkre rengeteg izgalmas csata és hősi helytállás vár, miközben a rendezők – Robert Dornhelm, Nagypál Orsi, Szász Attila és Lengyel Balázs – nem fukarkodtak az erotikus jelenetekkel sem, hogy hitelesen bemutassák a kor szellemét és a karakterek emberi oldalát.

A Hunyadi sorozat vezető producere Robert Lantos, aki korábban már számos nemzetközileg is elismert alkotásban bizonyította tehetségét. A sorozat főszerepeiben Törőcsik Franciskát, Kádár L. Gellértet, Rujder Vivient, Laurence Ruppot, Giancarlo Gianninit és Karel Rodent láthatjuk. Az előzetes hangsúlyosan mutatja be a Hunyadi János által vezetett törökellenes harcokat, ami hűen tükrözi a történelmi tényeket, még akkor is, ha a mai nyugati politikai korrektség szempontjából nézve ez a megközelítés vitathatónak tűnhet. Az Oszmán Birodalom elleni küzdelmek ábrázolása azonban elengedhetetlen a sorozat hitelessége szempontjából.

Az Hunyadi díszbemutatóját október 21. és 24. között a rangos MIPCOM Cannes nemzetközi televíziós rendezvényen tartják, amely még inkább előrevetíti a sorozat nemzetközi sikerét. A hazai és külföldi nézők izgatottan várják, hogy a képernyőre kerüljön ez a grandiózus történelmi produkció, amely nemcsak a csatákra és a politikai intrikákra, hanem a karakterek személyes drámáira és emberi kapcsolataira is nagy hangsúlyt fektet.

Jennifer Lopez partnere elárulta, hogy mivel sokkolta őt a színésznő a közös erotikus jelenetük előtt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·