FILMEZZUNK.HU
Rájössz, kinek a fia ez a jóképű pasi? Az apukája egy világhírű színész! - Milo Gibson, a világhírű Mel Gibson fia

Rájössz, kinek a fia ez a jóképű pasi? Az apukája egy világhírű színész!

1437

Rájössz, kinek a fia ez a jóképű pasi? Az apukája egy világhírű színész!

Az utóbbi időben egyre gyakrabban tűnik fel a reflektorfényben egy jóképű fiatalember, aki tehetségével és karizmatikus megjelenésével hódítja meg a filmes világot. Széles mosolya, markáns vonásai és sugárzó személyisége miatt sokan kíváncsiak, ki lehet ő, és honnan érkezett. A hollywoodi körökben már nem ismeretlen név, de a szélesebb közönség számára most kezd igazán felbukkanni a filmvásznon. Vajon ki lehet ez a férfi, aki ilyen magabiztosan lép be a sztárok világába?

Milo Gibson

Hölgyek körében is igen népszerű

Nos, a válasz talán meglepő lehet, hiszen a fiatal színész nem más, mint Milo Gibson, a világhírű Mel Gibson fia. Milo, aki édesapjához hasonlóan a színészet mellett tette le a voksát, egyre inkább bizonyítja, hogy nem csak a családnevének köszönheti a sikereit. Bár az árnyékában nőtt fel, most már saját jogán is elismert művésznek számít. Olyan filmekben szerepelt már, mint a Hackshaw Ridge (A fegyvertelen katona) és All the Devil’s Men (Az ördög összes embere), ahol keményen dolgozott, hogy elnyerje a közönség és a kritikusok elismerését.

Milo Gibson

Milo Gibson és Mel Gibson

Milo Gibson karrierje egyre meredekebben ível felfelé, és bár az apja híressége kezdetben bizonyosan nagy figyelmet irányított rá, mára már saját jogán is megállja a helyét a filmiparban. Tehetsége és kitartása révén hamarosan a neve nem csak Mel Gibson fiaként lesz ismert, hanem önálló sztárként is, aki méltán büszke lehet saját eredményeire.

15 sztárcsemete, akik félelmetesen hasonlítanak a szüleikre

Felismeri? Ő volt a Feketék fehéren című film szőke bombázója


Article Tags: · · · ·