FILMEZZUNK.HU
Ő az a 231 centis magyar fiatalember, aki az Alien: Romulus szörnyének bőrébe bújt - Bobróczky Róbert

Ő az a 231 centis magyar fiatalember, aki az Alien: Romulus szörnyének bőrébe bújt (Fotók!)

1531

Ő az a 231 centis magyar fiatalember, aki az Alien: Romulus szörnyének bőrébe bújt

Bobróczky Róbert, a 231 centiméter magas magyar fiatalember, akit korábban profi kosaras karrier reményében ismerhettünk meg, most a filmvilágban arat sikereket. A 24 éves Bobróczky színészként debütált az Alien: Romulus című filmben, ahol a szörnyet alakítja. A rendező, Fede Álvarez nemrég egy kulisszák mögötti videót is megosztott a film forgatásáról, amelyben Bobróczky szereplésére hívta fel a figyelmet. Az X-en így posztolt: „A hihetetlenül tehetséges Robert Bobróczky épp felkészül arra, hogy Cailee Spaenyt vegye üldözőbe az Alien: Romulusban.” Bobróczky eredetileg a kosárlabdapályán képzelte el a jövőjét, de a sors végül a színészkedés felé terelte.

Róbert 2000-ben született Aradon, egy sportolócsalád gyermekeként. Apja, Bobróczky Zsigmond, 217 centiméter magas kosárlabdázó, míg édesanyja, Brunhilde, 186 centiméter magas kézilabda- és röplabdajátékos volt. Már gyermekként lenyűgözte környezetét rendkívüli magasságával: nyolcévesen már magasabb volt édesanyjánál, tizenkét éves korára pedig édesapját is túlszárnyalta. Róbert 8 és 13 éves kora között magasabb volt, mint a világ legmagasabb embereként ismert Robert Wadlow ugyanebben az életkorban. Bár az orvosok sokáig kutatták magasságának okát, végül arra jutottak, hogy mindez nem valamilyen betegség, hanem egyszerűen genetikai adottság eredménye.

Ő az a 231 centis magyar fiatalember, aki az Alien: Romulus szörnyének bőrébe bújt - Bobróczky Róbert

Fiatalkorában Róbert az Egyesült Államokban, Ohióban járt középiskolába, ahol profi kosárlabdázói karrierről álmodott. Azonban a gerincferdülése miatt ez az álom nem valósulhatott meg. A sport helyett azonban a színészet irányába sodorta az élet, és most az Alien: Romulus című filmben bizonyíthatja tehetségét. Bobróczky Róbert különleges megjelenése és termete új távlatokat nyitott meg számára a filmszakmában, és alig várjuk, hogy láthassuk, hogyan formálja meg a legendás szörnyet a vásznon.

Ő az a 231 centis magyar fiatalember, aki az Alien: Romulus szörnyének bőrébe bújt - Bobróczky Róbert

Kiderült, hogy az Alien: Covenant folytatása miről szólt volna

(Via Szeretlekmagyarorszag.hu)


Article Tags: · · ·