FILMEZZUNK.HU
Elliot Page elárulta, hogy az egészségét is durván kikezdte az identitásválság

Elliot Page elárulta, hogy az egészségét is durván kikezdte az identitásválság

7210

Elliot Page elárulta, hogy az egészségét is durván kikezdte az identitásválság

A 2007-es Juno címszerepéért Oscar-jelölést is kapó, akkor még Ellen Page 2021 decemberében jelentette be, hogy transznemű, ezentúl Elliot Page a neve, és a nem-bináris „he/they” névmásokat illik használni vele kapcsolatban angolul. Az Ellen Page-ként ismertté vált színész már 2014-ben nyilvánosságra hozta homoszexualitását, ám további hat évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a nemi identitását is fel tudja vállalni.

Elliot Page egészségét is kikezdte az identitásválság

A bejelentés óta nem sokszor nyilatkozott, de a közelmúltban a Time magazinnak már beszélt arról, hogy tízéves kora óta fiúnak érzi magát, nemrég pedig első alkalommal adott Elliot Page-ként televíziós interjút. Az Indiewire idézi, hogy a színész Oprah Winfrey-nek többek között arról beszélt, mekkora nyomás nehezedett rá amiatt, hogy meg kellett felelnie a nőkkel szembeni elvárásoknak, és ez a mentális egészségét is kikezdte. Page egyik leghíresebb alakítást Christopher Nolan Eredetében nyújtotta 2010-ben, azt ezt követő promóciós turné egyik állomásán azonban pánikrohamot kapott és elájult.

„Óriási felhajtás volt a sajtó részéről, a világ összes pontján voltak bemutatók, és minden egyes alkalommal kisestélyit és magassarkút viseltem.”

A párizsi premier előtt a színész menedzsere három ruhát is mutatott neki, amik közül választania kellett volna.

„Kiborultam. Olyan volt, mint egy filmes pillanat. Azon az estén, a premier utáni after-partyn összeestem. Sokszor előfordult már ilyesmi, általában pánikrohamok következtében.”

Page nemcsak a Junóban és az Eredetben nyújtott emlékezetes alakítást, de játékok narrációjából is ismerős lehet sokaknak, és két X-men filmben is feltűnt (Az ellenállás vége, Az eljövendő múlt napjai).

Eláll a szavunk! 59 évesen is elképesztően néz ki Elizabeth Hurley (Fotók!)

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·