FILMEZZUNK.HU
Rájössz, hogy ki ez cuki kisfiú a képeken? Most 49 éves, Oscar-díjas hollywoodi szívtipró - Leonardo DiCaprio

Rájössz, hogy ki ez cuki kisfiú a képeken? Most 49 éves, Oscar-díjas hollywoodi szívtipró

6966

Rájössz, hogy ki ez cuki kisfiú a képeken? Most 49 éves, Oscar-díjas hollywoodi szívtipró

A régi fényképek mindig izgalmas időutazást jelentenek. Különösen érdekes, amikor egy ma már jól ismert híresség gyerekkori képeit látjuk. Ezúttal egy bájos kisfiú fotóit nézegetve merülhetünk el a nosztalgiában. A szőke, göndör hajú gyermek ártatlan tekintete és pajkos mosolya azonnal megragadja a figyelmet. Ki gondolta volna, hogy ez az aranyos kisfiú egyszer Hollywood egyik legkeresettebb sztárjává válik?

Rájössz, hogy ki ez cuki kisfiú a képeken? Most 49 éves, Oscar-díjas hollywoodi szívtipró - Leonardo DiCaprio

Az egykor cuki kisfiúból igazi hollywoodi szívtipró és befolyásos személyiség lett

A titokzatos gyermek nem más, mint Leonardo DiCaprio. Az 1974-ben Los Angelesben született színész már kiskorában megmutatta tehetségét. Először reklámokban és televíziós sorozatokban tűnt fel, majd fokozatosan építette karrierjét. DiCaprio nevét a „Gilbert Grape?” című film tette ismertté, amelyben egy mentális problémákkal küzdő fiút alakított Johnny Depp oldalán.

15 filmsztár kinézete az első szerepében, karrierje csúcsán és legutóbbi filmjében

Mára Leonardo DiCaprio 49 éves, és Hollywood egyik legelismertebb színészévé vált. Számos emlékezetes alakítása közül kiemelkedik a „Titanic”, „A tégla”, „Eredet” és „A Wall Street farkasa„. Hosszú évek várakozása után 2016-ban végre elnyerte a régóta áhított Oscar-díjat „A visszatérő” című filmben nyújtott alakításáért. DiCaprio nem csak tehetséges színész, de elkötelezett környezetvédő is, aki gyakran használja hírnevét fontos ügyek támogatására. Az egykor cuki kisfiúból igazi hollywoodi szívtipró és befolyásos személyiség lett.

Így néz ki napjainkban az a csaló férfi, akiről a Wall Street farkasa című film készült


Article Tags: · · · · · · ·