FILMEZZUNK.HU
A képen látható híres gyerekszínész ma már 30 éves – A friss fotóin mindenkit ámulatba ejtett! - Dakota Fanning

A képen látható híres gyerekszínész ma már 30 éves – A friss fotóin mindenkit ámulatba ejtett!

2212

A képen látható híres gyerekszínész ma már 30 éves – A friss fotóin mindenkit ámulatba ejtett!

Dakota Fanning, aki egykor a hollywoodi gyereksztárok egyik legismertebb arca volt, nemrég ünnepelte 30. születésnapját. A színésznő, aki olyan filmekben tűnt fel gyerekként, mint az „Nevem Sam”, a „A tűzben edzett férfi” vagy a „Világok harca”, mára érett, sokoldalú művésszé vált. Karrierje töretlen, és az évek során sikeresen váltott a gyerekszerepekről a felnőtt karakterekre.

Világok harca (2005)

Tom Cruise oldalán a Világok harca című filmben

A közösségi médiában megosztott legfrissebb fotói valósággal lenyűgözték rajongóit. A egykor szőke, angyali arcú kislányból elegáns, magabiztos nő lett. Fanning megőrizte jellegzetes vonásait, de arcvonásai kifinomultabbá váltak, stílusa pedig kiforrottabb és divatosabb lett. A fotókon látható, hogy nem csak külsejében, de kisugárzásában is sokat változott az évek során.

Denzel Washintonnal A tűzben edzett férfi című filmben volt együtt

Fanning sikere nem csak a kamera előtt folytatódott. Az elmúlt években producerként is kipróbálta magát, és több kritikailag elismert sorozatban is szerepelt. Rajongói és a szakma egyaránt elismeréssel figyelik pályafutását, amely példaértékű lehet más egykori gyereksztárok számára is. Dakota Fanning története azt mutatja, hogy lehetséges sikeresen és kiegyensúlyozottan felnőni a reflektorfényben, megőrizve a tehetséget és a szenvedélyt a színészet iránt.

 

Demi Moore-ral évekig nem álltak szóba a lányai: ez a szívszorító dolog volt a hátterében


Article Tags: ·