FILMEZZUNK.HU
Gyerekkorában csúfolták, mégis világsztár lett - Kitalálod, hogy ki van a képeken? - Ron Perlman

Gyerekkorában csúfolták, mégis világsztár lett – Kitalálod, hogy ki van a képeken?

7187

Gyerekkorában csúfolták, mégis világsztár lett – Kitalálod, hogy ki van a képeken?

Az iskolás évek sokak számára emlékezetesek, de nem mindig a legkellemesebb módon. Vannak, akik egész életükben hordozzák magukkal a gyerekkori élményeket, különösen, ha ezek az élmények bántásokkal, csúfolódással teltek. Képzeljük el, hogy valakit már kiskorában is kinéznek a társai, különcnek bélyegzik, mert arcvonásai eltérnek az átlagostól. A csúfolódások céltáblája lehet, akinek különösen nagy orra, széles állkapcsa, vagy éppen kifejezetten karakteres arca van. Ez a gyermek azonban nem hagyta, hogy ezek az élmények megtörjék – inkább erőt merített belőlük, és később olyan karriert futott be, amiről sokan csak álmodhatnak.

Gyerekkorában csúfolták, mégis világsztár lett - Kitalálod, hogy ki van a képeken? - Ron Perlman

Karakteres arca tette világhírűvé

Ez a gyermek nem más, mint Ron Perlman, aki mára világhírű színész. Perlman karakteres vonásai – amelyekért egykor csúfolták – végül a sikereinek záloga lettek. Színészi karrierje során számos ikonikus szerepben láthattuk, amelyekhez elengedhetetlen volt az egyedi, emlékezetes megjelenése. Gondoljunk csak Hellboyra, a démoni hősre, vagy Vincentre a „Szépség és a Szörnyeteg” című sorozatban. Mindkét karaktert Perlman személyesítette meg, és mindkettőben elengedhetetlen volt a színész különleges arcberendezése, amelyet egykor hátrányként élt meg.

Ez a szőke bombázó Ron Perlman felesége - Allison 23 évvel fiatalabb a színésznél

23 évvel fiatalabb feleségével

Ron Perlman története remek példa arra, hogy a gyerekkori bántások ellenére is lehet valaki sikeres, sőt, éppen azok a tulajdonságok vihetnek minket előre, amelyeket egykor hátrányként éltünk meg. Az a gyermek, akit egykor csúfoltak, ma már világszerte ismert és elismert művész, akinek neve összeforrt az egyedi és emlékezetes szerepekkel. Perlman története arra inspirálhat minket, hogy soha ne adjuk fel, és hogy merjük felvállalni azt, akik vagyunk, mert éppen ez tehet minket különlegessé és sikeressé.

A Jurassic World színésznője kitálalt: Túl kövérnek találták a filmhez a forgatás előtt


Article Tags: · · ·