FILMEZZUNK.HU
Angelina Jolie elsírta magát, miután 8 perces álló ováció fogadta új filmjét Velencében – Videó!

Angelina Jolie elsírta magát, miután 8 perces álló ováció fogadta új filmjét Velencében – Videó!

2243

Angelina Jolie elsírta magát, miután 8 perces álló ováció fogadta új filmjét Velencében – Videó!

Angelina Jolie megható pillanatok közepette fakadt sírva a Velencei Filmfesztiválon, amikor legújabb filmjének, a Maria-nak világpremierjét tartották a Sala Grande színházban. A Pablo Larraín rendezésében készült életrajzi dráma, amely a legendás görög operaénekesnő, Maria Callas életének utolsó napjait meséli el, már a premier előtt hatalmas várakozásokkal övezett volt. Amikor a film véget ért, a közönség 8 percen keresztül állva tapsolt, amitől a színésznő annyira megindult, hogy nem tudta visszatartani könnyeit.

A Maria című film nemcsak Jolie, hanem Larraín és Steven Knight író számára is különleges projekt. A film újraegyesíti Larraínt és Knightot, akik korábban a 2021-es Spencer-en dolgoztak együtt, amely szintén a Velencei Filmfesztiválon debütált. A Maria azonban nemcsak a Callasról szóló történet miatt fontos, hanem mert ez a harmadik része Larraín ikonikus nőkről szóló trilógiájának, amelyben a Jackie (2016) és a Spencer is helyet kapott. Jolie a premieren a könnyek között megölelte Larraínt és a film szereplőit, megköszönve nekik a közös munkát és a film sikerét.

A Maria már most Oscar-esélyesnek tűnik, és sokan úgy vélik, hogy Jolie 15 év után először ismét a legjobb színésznő kategóriában találhatja magát a rangos díjátadón. A film a logline szerint „a világ legnagyobb operaénekesnője életének viharos, gyönyörű és tragikus történetét meséli el, újraélve és újragondolva utolsó napjait az 1970-es évek Párizsában”. Jolie érzékeny és erőteljes alakítása már most nagy elismerésre talált, és a Velencében tapasztalt elragadtatott fogadtatás csak megerősíti, hogy a Maria nemcsak a fesztiválszezon egyik legfontosabb filmje, hanem a díjszezon egyik nagy favoritja is lehet.

Kiderült, hogy Angelina Jolie milyen trükkel csalta el Jennifer Anistontól Brad Pittet


Article Tags: · ·