FILMEZZUNK.HU
A képen látható híres gyerekszínész ma már 32 éves – A friss fotóin mindenkit lenyűgözött! - Dylan Sprouse

A képen látható híres gyerekszínész ma már 32 éves – A friss fotóin mindenkit lenyűgözött!

11261

A képen látható híres gyerekszínész ma már 32 éves – A friss fotóin mindenkit lenyűgözött!

Az internet népe ismét nosztalgiázik, ezúttal egy olyan színész friss fotói miatt, aki gyerekkorában lopta be magát milliók szívébe. A közösségi médiában terjedő képek egy jóképű, érett férfit mutatnak, akiben sokan felismerték egykori kedvenc gyerekszínészüket. A változás sokakat meglepett, hiszen az egykori bájos kisfiú mára igazi férfivá érett.

A főszereplőt alakító Adam Sandler oldalán játszó kisfiút a mára felnőtté cseperedett Sprouse-ikrek: Cole és Dylan alakították

A fotókon látható színész nem más, mint Dylan Sprouse, aki ikertestvérével, Cole-lal együtt vált híressé gyerekkorában. Dylan többek között az „Apafej” című filmben nyújtott emlékezetes alakítást, Adam Sandler fiaként, ami sokak számára meghatározó gyerekkori élmény volt. A most 32 éves színész legújabb képei azonban már egy teljesen más oldalát mutatják: egy magabiztos, jó megjelenésű férfit láthatunk, aki messze túllépett gyerekkori szerepein.

Így néz ki ma 15+ kedvenc gyerekszereplőnk a Disney egykori műsoraiból!

Dylan és Cole Sprouse egykor és napjainkban

Dylan Sprouse átalakulása nemcsak külsőleg szembetűnő, de karrierje is jelentős változáson ment keresztül. Bár már nem gyerekszínészként láthatjuk, továbbra is aktív a szórakoztatóiparban, és több felnőtt szerepben is bizonyított. A rajongók lelkesen fogadták a friss fotókat, sokan megjegyezték, mennyire jól néz ki, és milyen sikeresen navigálta át karrierjét a gyereksztárságból a felnőtt színészi pályára. Dylan esete ismét rávilágít arra, hogy a tehetséges gyerekszínészek képesek lehetnek sikeres felnőtt karriert építeni a filmiparban.

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Jacob, az Alkonyat-széria vérfarkasa


Article Tags: · · · ·