FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling kipakolt Rachel McAdams-ről: „Borzasztó volt együtt forgatni vele”

Ryan Gosling kipakolt Rachel McAdams-ről: „Borzasztó volt együtt forgatni vele”

1632

Ryan Gosling kipakolt Rachel McAdams-ről: „Borzasztó volt együtt forgatni vele”

Ryan Gosling és Rachel McAdams kapcsolata a „Szerelmünk lapjai” című film forgatása során meglehetősen viharos volt, annak ellenére, hogy később egy párt alkottak. A film rendezője, Nick Cassavetes egy interjúban részletesen beszámolt a köztük lévő feszültségről és a forgatás kihívásairól.

Ryan Gosling és Rachel McAdams a Szerelmünk lapjaiban

Cassavetes elmondta, hogy a forgatás egyik napján Gosling félrevonta őt, és azt kérte, hogy cseréljék le McAdamst egy másik színésznőre. A rendező szerint Gosling úgy érezte, hogy nem működik köztük a kémia, és nehezen tud együtt dolgozni McAdamsszel. A helyzet annyira kiéleződött, hogy Cassavetes egy rögtönzött terápiás ülést szervezett a két színész között, ahol szabadon kiordíthatták magukból a feszültséget.

Érdekes módon ez a kezdeti ellenségeskedés végül intenzív vonzalommá alakult át. A film bemutatása után Gosling és McAdams egy párt alkottak, és kapcsolatuk több évig tartott. Mindketten elismerték később, hogy a forgatás során tapasztalt feszültség valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy karaktereik kapcsolata olyan hihető és intenzív lett a vásznon. Ez a történet jól példázza, hogy a művészi alkotófolyamat során tapasztalt konfliktusok néha váratlan és pozitív eredményekhez vezethetnek.

Ryan Gosling elárulta, hogy ki az a híres színésznő, akivel a legrosszabb volt csókolózni eddigi karrierje során


Article Tags: · · · · ·