FILMEZZUNK.HU
Magyarországgal kapcsolatban kérdezték Jason Statham-et – A színész meglepően őszintén válaszolt!

Magyarországgal kapcsolatban kérdezték Jason Statham-et – A színész meglepően őszintén válaszolt!

409

Magyarországgal kapcsolatban kérdezték Jason Statham-et – A színész meglepően őszintén válaszolt!

Jason Statham, a népszerű akcióhős először 2010-ben járt Magyarországon, amikor A feláldozhatók első részét forgatták. A film, amelyben Lee Christmas karakterét alakította, csak az első volt a sorban, ami hazánkba hozta a brit színészt. Néhány évvel később újra visszatért, ezúttal A kém című vígjáték forgatására, ahol olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Melissa McCarthy és Jude Law.

A kém forgatása során Statham nemcsak Budapestet, de a Balatont is megismerhette. Az egyik emlékezetes jelenetben a színész karaktere motorcsónakkal vág neki a „tengernek”, azzal a szándékkal, hogy Olaszországba vagy Görögországba hajózzon. A komikus jelenet csattanója, amikor rádöbben, hogy a Balaton valójában egy tó, és hangos káromkodásban tör ki. Ez a jelenet nemcsak vicces, de rávilágít arra a gyakori tévhitre is, miszerint külföldön sokan tengernek hiszik a Balatont. A forgatás során Statham rendkívül pozitív benyomásokat szerzett Magyarországról és az itt élő emberekről. Návai Anikónak adott interjújában lelkesen beszélt budapesti élményeiről:

„Szeretjük Budapestet, bárcsak ott lehetnék most is! Baromi jó volt Pesten, cukik az emberek. Csupa szép emlék köt a városhoz, legalább tíz éve nem éreztem magam olyan jól forgatáson, mint ott.”

A színész azt is elárulta, hogy különleges szuvenírt vitt haza a fővárosból:

„Találkoztam egy csomó jó fej emberrel, szuvenírként az ő telefonszámaikkal tértem haza”.

Ez a meglepően őszinte vallomás jól mutatja, hogy Statham valóban élvezte magyarországi tartózkodását, és szívesen emlékszik vissza az itt töltött időre.

Ő Jason Statham magyar szinkronhangja!

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·