FILMEZZUNK.HU
Lesújtó dolgok derültek ki Bill Murray-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Lesújtó dolgok derültek ki Bill Murray-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

1542

Lesújtó dolgok derültek ki Bill Murray-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Bill Murray, a legendás komikus és színész, aki olyan klasszikusokban szerepelt, mint a „Szellemirtók” vagy a „Groundhog Day”, az utóbbi időben egyre inkább a botrányairól válik híressé. Az elmúlt években több olyan incidens is napvilágra került, amelyek megkérdőjelezik Murray professzionalizmusát és viselkedését a forgatásokon.

Lucy Liu kipakolt: Bill Murray inzultálni őt a Charlie angyalai forgatásán

Sok panasz érkezett az elmúlt időben Bill Murray felé

Az egyik legfrissebb eset 2022-ben történt, amikor a „Being Mortal” című film forgatását le kellett állítani Murray nem megfelelő viselkedése miatt. Bár a részletek nem teljesen ismertek, állítólag szexuális természetű megjegyzéseket tett és fizikailag is túl közel került egy női stábtaghoz. Ez nem egyedi eset: Lucy Liu korábban már beszélt arról, hogy a „Charlie angyalai” forgatásán Murray „elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan” módon viselkedett vele. Geena Davis is megemlítette „Quick Change” című 1990-es filmjük kapcsán, hogy Murray kiabált vele a forgatáson.

Ezek az incidensek komoly következményekkel jártak Murray karrierjére nézve. Több projekt is bizonytalanná vált a részvételével kapcsolatban, és úgy tűnik, Hollywood kezdi elfordulni tőle. Seth Green színész nemrég azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában Murray „a gallérjánál fogva felemelte és beledobta egy szemetesbe” egy Saturday Night Live forgatás alatt, ami tovább rontotta Murray megítélését. Bár a színész próbált bocsánatot kérni és változtatni a viselkedésén, úgy tűnik, hosszú út áll még előtte, hogy visszanyerje kollégái és a közönség bizalmát.

Te hány évesnek tippelnéd Lucy Liu-t? Tuti nem találod el a korát!


Article Tags: · · · ·