FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is itt a Gladiátor 2 első előzetese!

Denzel Washington elárulta, hogy miért fogadta el a szerepét a Gladiátor 2-ben

296

Denzel Washington elárulta, hogy miért fogadta el a szerepét a Gladiátor 2-ben

Denzel Washington, a 69 éves hollywoodi ikon nemrég felfedte a meggyőző okot, ami miatt csatlakozott a nagyon várt Gladiátor II stábjához. Egy őszinte interjúban Washington elmondta, hogy a veterán rendező, Ridley Scott jelenléte és szenvedélye volt az, ami kellő inspirációt adott neki ahhoz, hogy elvállalja Macrinus szerepét a közelgő folytatásban, amely november 14-én kerül a magyar mozikba.

Ez az együttműködés csak a második alkalom, hogy Washington és Ridley Scott együtt dolgoznak, a 2007-es „Amerikai gengszter” című sikerfilm után. Azonban a színész kapcsolata a Scott családdal ennél mélyebb gyökerű, hiszen öt filmben is szerepelt Ridley elhunyt testvére, Tony Scott rendezésében, köztük olyan klasszikusokban, mint „A tűzben edzett férfi” és „Az utolsó esély”.

A Scott testvérekkel szerzett tapasztalataira reflektálva Washington megjegyezte: „Már kevés film maradt, aminek az elkészítése érdekel. Az alkotónak inspirálnia kell engem, és Ridley roppant módon inspirált.” Ez a kijelentés nemcsak a színész és a rendező közötti kölcsönös tiszteletet emeli ki, de aláhúzza e projekt jelentőségét Washington illusztris karrierjében is.

15 Ridley Scott által rendezett film, amit mindenképpen látnod kell

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·