FILMEZZUNK.HU
A képen látható híres gyerekszínész ma már 51 éves - Kizárt, hogy friss fotóján felismered!

A képen látható híres gyerekszínész ma már 51 éves – Kizárt, hogy friss fotóján felismered!

2755

A képen látható híres gyerekszínész ma már 51 éves – Kizárt, hogy friss fotóján felismered!

Az 1980-as évek egyik legikonikusabb gyerekszínésze kétségkívül Barret Oliver volt, aki olyan kultikus filmekben szerepelt, mint a Végtelen történet vagy a D.A.R.Y.L. A szőke hajú, kék szemű fiú karakteres megjelenésével és természetes játékával lopta be magát a nézők szívébe. Sokan még ma is úgy emlékeznek rá, mint Bastian Balthasarra, a könyvek szerelmesére, aki varázslatos kalandba keveredik egy titokzatos regény lapjain.

Így néz ki a Végtelen történetből ismert aranyos kisfiú, Bastian 40 év után - Barret Oliver

Így emlékszünk rá

Az idő azonban senkit sem kímél, és Barret Oliver sem kivétel ez alól. A valamikori gyereksztár ma már 51 éves, és külseje jelentősen megváltozott az évek során. Ha most szembe jönne velünk az utcán, valószínűleg fel sem ismernénk benne azt a kisfiút, aki egykor a mozivásznon varázsolt el bennünket. Oliver felnőttként teljesen más utat választott, mint amit gyerekkori karrierje sejtetett.

Így néz ki a Végtelen történetből ismert aranyos kisfiú, Bastian 40 év után - Barret Oliver

Alig ismertünk rá ezen a képen, pedig ez ő

Miután hátat fordított a filmiparnak, Barret Oliver a fotográfia felé fordult. Szakmai körökben elismert fotóművésszé vált, aki főként 19. századi fotográfiai technikákra specializálódott. Munkái múzeumokban és galériákban is megtalálhatók. Bár a reflektorfény már nem az ő arcára vetül, Oliver mégis megtalálta a módját, hogy továbbra is alkothasson és nyomot hagyhasson a világban – ezúttal a kamera másik oldalán állva.

Barret Oliver

A legendás színész, aki egy liftben született – Már 23 éve, hogy meghalt Jack Lemmon


Article Tags: · · · ·