FILMEZZUNK.HU
Megszakad a szív: ez volt az utolsó fotó, ami Alain Delon-ról készült

Megszakad a szív: ez volt az utolsó fotó, ami Alain Delon-ról készült

1814

Megszakad a szív: ez volt az utolsó fotó, ami Alain Delon-ról készült

Lánya közölte az utolsó képet a színészlegendáról. A világ egyik legismertebb színésze, Alain Delon, 88 éves korában hunyt el, ezzel lezárva egy korszakot a filmtörténelemben. A francia színészlegenda hosszú pályafutása során számtalan emlékezetes szereppel ajándékozta meg a közönséget, és elnyerte az emberek szeretetét világszerte. Az utolsó években visszavonultan élt, kevesen láthatták őt nyilvánosan, különösen a 2019-es agyvérzése után, ami mély nyomot hagyott az életén. Ekkor kezdett el komolyan foglalkozni az eutanázia gondolatával is, bár végül természetes halállal távozott.

Alain Delon volt A szamuráj sztárja: friss fotókon a 88 éves színészlegenda

Delon az Delon, ilyen zsenik csak nagyon ritkán születnek

Delon lánya, Anouchka, nemrég osztotta meg azt a fotót Instagram oldalán, amely az utolsóként készült a színészről. A kép a színész utolsó napjaiban készült, amikor a családja körében tartózkodott, és békében, szeretetben töltötte idejét. A képen Delon fáradt, de derűs arccal látható, a tekintete pedig mély nyugalmat sugároz. Anouchka az Instagram-oldalán osztotta meg a képet, melyhez szívszorító, gyönyörű sorokat írt édesapjáról, aki mindvégig erős maradt, és akinek távozása hatalmas űrt hagyott maga után. Az említett fotó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés

A kép, amelyet a lánya közölt, méltó búcsú egy olyan embertől, aki évtizedeken keresztül meghatározó alakja volt a filmvilágnak. Alain Delon emléke örökre élni fog a rajongók szívében, és bár a színész már nincs közöttünk, a róla készült utolsó fotó megőrzi az őszinte pillanatot, amelyet a családjával töltött utolsó napjai során élhetett meg. Anouchka képe és szavai mélyen megérintették a közönséget, emlékeztetve minket arra, hogy a sztárok is emberek, akik életük végén a családjuk szeretetében keresnek megnyugvást.

Piszok jóképű Alain Delon 30 éves fia – Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére


Article Tags: ·