FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is befutott a Joker: Kétszemélyes téboly legújabb előzetese!

Magyar szinkronnal is befutott a Joker: Kétszemélyes téboly legújabb előzetese!

1621

Magyar szinkronnal is befutott a Joker: Kétszemélyes téboly legújabb előzetese!

A Joker 2, hivatalos címén a Joker: Folie à Deux (Magyarul Joker: Kétszemélyes téboly), a tervek szerint idén októberben kerül a mozikba. A Joker öt évvel ezelőtt elképesztő, váratlan és hatalmas sikert aratott, azóta is őrzi a minden idők legnagyobb bevételt hozó korhatáros filmjének járó első helyet. Pontosabban őrizte, mert a napokban a Deadpool és Rozsomák letaszította a trónról. Joaquin Phoenix zseniális volt az egész várost lángba borító őrült bohóc szerepében, a filmet 11 Oscar-díjra jelölték, Phoenix és a zeneszerző Hildu Guðnadóttir meg is kapta a díjat. Most a nagy csapat minden tagja visszatér, és hozzájuk csatlakozik Harley Quinn szerepében Lady Gaga!

A második rész története szerint az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) rács mögött várja, hogy a bíróság döntsön a bűneiről. De ő önmaga legnagyobb büntetése: továbbra is a kettéhasadt személyiségével küzd. Aztán történik vele valami egészen felszabadító: odabent rátalál, arra, amire kinn, a „szabadságban” soha – az igaz szerelemre (Lady Gaga). Meg a zenére, ami mindig benne lüktetett… Gotham City sötét, mocskos utcáira újra a káosz és az erőszak vár. Pedig ők csak azt akarják, amit a város összes többi lakója: szerelmet, megértést és lángokat. De az ő útjuk nem normális út…

Főszereplők: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendan Gleeson, Ken Leung, Steve Coogan. Az első magyar nyelvű előzetesről se maradj le:

Titanic: Jack valójában egy időutazó volt a filmben?


Article Tags: · · · · · · · · · ·