FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lopez túl a negyedik házasságán is, válik Ben Affleck-től

Jennifer Lopez túl a negyedik házasságán is, válik Ben Affleck-től

656

Jennifer Lopez túl a negyedik házasságán is, válik Ben Affleck-től

Jennifer Lopez ismét a címlapokra került, miután beadta a válókeresetet negyedik férjével, Ben Affleckkel szemben. A sztárpár, akik két évvel ezelőtt, 2022-ben házasodtak össze, ismét külön utakon folytatják. A BBC beszámolója szerint Lopez a bírósági dokumentumban április 26-át jelölte meg szakításuk hivatalos napjának, ezzel megerősítve a hónapok óta tartó pletykákat a kapcsolatuk válságáról.

Döbbenetes! Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági szerződésében még azt is kikötötték, hogy hányszor kell szeretkezniük egy héten

Nem sokáig tartott sajnos az idillinek tűnő házasság

A sztárpár kapcsolati problémáiról hónapok óta folytak a találgatások, különösen azután, hogy egyszerűen nem mutatkoztak nyilvánosan együtt. Lopez és Affleck húsz évvel ezelőtt, 2004-ben már egyszer szakítottak, miután eljegyezték egymást, de akkor még a házasság előtt véget vetettek a kapcsolatnak. 2021 tavaszán azonban újra egymásra találtak, és egy évvel később, 2022-ben kimondták a boldogító igent. A két év házasság azonban most válással végződik.

A válásra utaló jelek közé tartozott az is, hogy a pár júliusban piacra dobta 2023-ban vásárolt Beverly Hills-i luxusvilláját, amelyért 68 millió dollárt kértek. Ez a lépés tovább erősítette a pletykákat, miszerint a házasságuk megromlott, és Lopez már az újrakezdésre készül. Az egykori sztárpár válása ismét reflektorfénybe helyezi Hollywood egyik legismertebb kapcsolatát, amely ezúttal is viharos véget ért.

Will Smith és Jada Pinkett Smith viharos kapcsolata már 27 éve tart

(Via Telex.hu)


Article Tags: · ·