FILMEZZUNK.HU
Hihetetlen dögös nővé érett Sylvester Stallone mindhárom lánya (Fotók!)

Hihetetlen dögös nővé érett Sylvester Stallone mindhárom lánya (Fotók!)

303

Hihetetlen dögös nővé érett Sylvester Stallone mindhárom lánya (Fotók!)

Sylvester Stallone, a hollywoodi akciósztár, nemcsak ikonikus filmjeiről ismert, hanem három gyönyörű lánya miatt is egyre gyakrabban kerül reflektorfénybe. Sophia, Sistine és Scarlet Stallone gyerekként nőttek fel a nyilvánosság előtt, de mostanra igazán gyönyörű nőkké váltak. Mindhárman kivételes szépséggel és stílussal rendelkeznek, amit a közösségi médiában is előszeretettel mutatnak meg. Az apjuk hírnevét örökölték, de saját jogukon is hódítanak a divat világában.

Kitalálod, hogy ezek a gyönyörűségek kinek a lányai? Az apuka most 77 éves, legendás akciósztár - Sylvester Stallone

A Stallone lányoknál tényleg igaz a mondás, miszerint az egyik szebb, mint a másik

A legidősebb, Sophia Stallone már régóta aktív a divatszakmában, és számos magazinban szerepelt, mint modell. Középső testvére, Sistine, szintén a modellkarriert választotta, és olyan neves divatmárkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel és a Dolce & Gabbana. Scarlet, a legfiatalabb lány, most kezdi bontogatni a szárnyait, de már most is látszik, hogy nem marad le nővérei mögött a szépség és a karizma terén. Hármójukat látva egyértelmű, hogy Stallone lányaiból igazi stílusikonok lettek.

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérlelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone a feleségével és a csodaszép lányaival

A testvérek nemcsak a divatvilágban aratnak sikert, hanem a közösségi médiában is hatalmas követőtáborra tettek szert. Instagram oldalaikon rendszeresen osztanak meg magukról lenyűgöző fotókat, amelyekre rajongóik mindig kíváncsian várnak. Sylvester Stallone büszke lehet a lányaira, akik nemcsak a családi hírnevet viszik tovább, hanem saját karriert is építenek a szépség és divat világában. Ne hagyd ki a galériánkat, ahol a legfrissebb fotókat is megtekintheted róluk!

Sylvester Stallone három gyönyörű lány büszke apukája - Egyik szebb, mint a másik!

Ilyen gyönyörű nő volt Sylvester Stallone anyja fiatalon, aki utolsó éveiben felismerhetetlenné plasztikáztatta magát


Article Tags: · · ·