FILMEZZUNK.HU
Így néz ki most Alain Delon három gyermeke, akik tovább viszik apjuk örökségét

Így néz ki most Alain Delon három gyermeke, akik tovább viszik apjuk örökségét

9096

Így néz ki most Alain Delon három gyermeke, akik tovább viszik apjuk örökségét

Alain Delon halála mélyen megrázta a rajongókat és a filmvilágot. Az ő elvesztése kapcsán most bemutatjuk három gyermekét, akik tovább viszik az ő örökségét. Mindhárman büszkén ápolják édesapjuk emlékét és továbbviszik azt a művészi elhivatottságot, amely Alain Delont a világ egyik legnagyobb filmsztárjává tette.

Alain Delon volt A fekete tulipán sztárja: friss fotókon a 89 éves színészlegenda

Itt még együtt a Delon család

Alain Delon három gyermeke közül a legidősebb Anthony Delon, aki 1964-ben született. Anthony, hasonlóan édesapjához, színészi pályára lépett, és számos filmben és televíziós sorozatban szerepelt. Az ötvenes évei közepén járó Anthony megőrizte apja jellegzetes vonásait, és karizmatikus megjelenésével továbbra is a reflektorfényben marad. Színészi karrierje mellett Anthony aktívan részt vesz különböző jótékonysági kezdeményezésekben is.

Így néz ki Alain Delon ritkán látott fia: Anthony le sem tagadhatná híres apját

Anthony Delon az egyik legsármosabb francia színész napjainkban

Alain Delon második gyermeke Anouchka Delon, aki 1990-ben látta meg a napvilágot. Anouchka szintén a művészeti világban találta meg hivatását, de nem csak színésznőként, hanem íróként és producerként is tevékenykedik. Személyiségével és tehetségével saját jogán is elismertséget szerzett. Anouchka szépsége és eleganciája édesapjáéval vetekszik, és rendszeresen részt vesz a francia kulturális élet eseményein.

Így néz ki Alain Delon egy szem lánya - Anouchka Delon szívbemarkoló képeket osztott meg

Anouchka Delon

A legfiatalabb gyermek, Alain-Fabien Delon, 1994-ben született. Alain-Fabien modellként és színészként is sikeresen építette karrierjét. Magas, jóképű és tehetséges fiatalember, aki számos divatkampányban szerepelt, és filmes szerepeket is vállalt. Alain-Fabien édesapjához hasonlóan szeret a középpontban lenni, és bátran viszi tovább a Delon nevet a nemzetközi szórakoztatóiparban. Az ő pályája még csak most bontakozik ki igazán, de már most is nagy elvárásoknak kell megfelelnie.

Piszok jóképű Alain Delon 29 éves fia - Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére

Baloldalon a világhírű édesapa, jobb oldalon Alain-Fabien Delon

//Blabla//

Gyászol a filmvilág: elhunyt a francia színészóriás, Alain Delon


Article Tags: · ·