FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki Katherine Heigl-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Sokkoló dolgok derültek ki Katherine Heigl-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

3226

Sokkoló dolgok derültek ki Katherine Heigl-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Az elmúlt években egyre több híresztelés látott napvilágot Katherine Heigl színésznőről, amelyek azt állítják, hogy a színésznővel nehéz együtt dolgozni. A korábban ünnepelt sztár, aki olyan sikeres produkciókban tündökölt, mint a „Grace klinika” és a „Felkoppintva”, mostanra problémás személyisége miatt került a figyelem középpontjába. Több kolléga és stábtag is arról számolt be, hogy Heigl folyamatosan konfliktusokat generált, és gyakran lehetetlen követelésekkel állt elő a forgatásokon.

Ő volt Izzie nővér A Grace klinikából – Friss fotóin rá sem ismerni a 44 éves Katherine Heigl-re

Katherine Heigl A Grace klinika című sorozatban

A pletykák szerint Katherine Heigl a munkafolyamatok során gyakran elégedetlenkedett a forgatókönyvekkel, a rendezői utasításokkal, sőt, még a munkakörülményekkel is. A „Grace klinika” forgatásán is számos összetűzése volt a produkció vezetőivel, és állítólag emiatt kellett elhagynia a sorozatot. Ugyanez történt a „Felkoppintva” című film esetében is, ahol nyilvánosan kritizálta a film készítőit és a szerepét, ami komoly visszhangot keltett a szakmában. Ezek az incidensek nemcsak rossz fényt vetettek a színésznőre, hanem hozzájárultak ahhoz is, hogy egyre kevesebben akarjanak vele dolgozni.

15 filmsztár, aki utálta eljátszani a leghíresebb szerepét

Katherine Heigl a Felkoppintva című filmben

A hollywoodi filmiparban gyorsan terjednek a hírek, és Katherine Heigl problémás viselkedése miatt sok produkciós cég és rendező úgy döntött, hogy inkább más színésznőket választanak helyette. Bár Heigl tehetségét és korábbi sikereit senki sem vitatja, a vele való együttműködés nehézségei miatt egyre több ajtó zárul be előtte. A színésznő számára most komoly kihívás lehet visszanyerni a szakma és a közönség bizalmát, amihez valószínűleg nagy változásokra és kompromisszumkészségre lesz szüksége.

Így változtak A Grace klinika szereplői, amióta megjelent a sorozat


Article Tags: · · ·