FILMEZZUNK.HU
Két legendás színész két fiatalkori képe – Rájössz, hogy kik lehetnek ők? - Bud Spencer és Terence Hill

Két legendás színész két fiatalkori képe – Rájössz, hogy kik lehetnek ők?

2665

Két legendás színész két fiatalkori képe – Rájössz, hogy kik lehetnek ők?

Egy régi fotón két fiatal férfi néz vissza ránk, mindkettő tele van életörömmel és energiával. Az egyikük sötét hajú, magas és robusztus testalkatú, míg a másik világos hajú és atletikusabb alkatú. Első pillantásra talán nehéz lenne megmondani, kik ők, de azok számára, akik jól ismerik az olasz filmművészet klasszikusait, talán már sejthető, hogy a két férfi valami különlegeset hozott a mozik világába. Ezek a fiatalok ugyanis nem mások, mint azok a színészek, akik az elkövetkező évtizedekben nevettetők és izgalmakat hozó filmek sorát készítették el.

Két legendás színész két fiatalkori képe – Rájössz, hogy kik lehetnek ők? - Bud Spencer és Terence Hill

Aki nem látja, hogy kik ők, azok nem is igazi rajongók

Igen, ők Bud Spencer és Terence Hill, az olasz filmművészet két ikonikus alakja. Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, és Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, a ’70-es és ’80-as évek legismertebb filmjeiben szerepeltek együtt. Filmjeik, mint a „Különben dühbe jövünk” vagy a „Nincs kettő négy nélkül”, nem csak Olaszországban, hanem világszerte hatalmas népszerűségnek örvendtek. A páros dinamikája, a humor és az akció ötvözete varázslatosan működött, és a nézők szívébe zárta őket. Bud Spencer jellegzetes erőteljes stílusa és Terence Hill könnyedsége tökéletesen kiegészítették egymást, így filmjeik örökre beírták magukat a filmtörténetbe.

Így néznek ki most Bud Spencer és Terence Hill fiai - Friss fotókon a 63 éves Giuseppe és az 54 éves Jess

Ezen a képen már a fiaikkal láthatóak utolsó közös filmjük forgatásán

Ahogy visszatekintünk ezekre a fiatalkori képekre, látjuk a két színész rendkívüli karrierjének kezdetét. Bár a fotók csupán egy pillanatképet nyújtanak fiatalságukból, a tekintetükben már akkor is ott rejlett az a karizma és energia, amely később milliókat varázsolt el. Bud Spencer és Terence Hill nemcsak filmjeikkel, hanem személyiségükkel is örökre beírták magukat a rajongók szívébe. Az ő történetük azt bizonyítja, hogy a tehetség és az összhang képes hosszú távon is fennmaradni és generációkat inspirálni.

Így néz ki napjainkban a 89 éves Maria Amato, aki Bud Spencer élete szerelme volt


Article Tags: · · ·