FILMEZZUNK.HU
Gal Gadot szerint már itt lenne az ideje egy Marvel vs. DC crossovernek

Forradalmi változás jöhet a szuperhősfilmek világában? Gal Gadot Marvel vs. DC filmet javasol!

2246

Forradalmi változás jöhet a szuperhősfilmek világában? Gal Gadot Marvel vs. DC filmet javasol!

Biztosan vannak olyanok, akik már feltették a kérdést, hogy hová lehet még ezt a szuperhősös mániát fokozni: a nagy közös eseményfilmek korát a multiverzumosdi váltotta, de ahogy a csodák is csak három napig tartanak, ez sem fogja túl sokáig bírni, szóval a vezető stúdióknak ki kell találniuk valami újat. Vagy esetleg találniuk kell valami régit, amit áthozhatnak a képregények világából?

Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

A logikus lépés a multiverzumok után a kiadók közötti crossoverek lehetnek, amiknek persze van egy csomó jogi akadálya, de végül is a Pókember jogait birtokló Sony is meg tudott egyezni a Disney-hez tartozó Marvel Studiosszal a „kölcsönzésről”, és technikailag nincs sok különbség e között az egyezség, meg egy Marvel-DC megállapodás között sem. Habár a Warner Bros. Discovery jelenlegi vezetésével lehet, hogy problémás lenne mostanában a dolog. Gal Gadot a DC-nek köszönhetően lett világhírű, hiszen ő játszotta a 2017-ben bemutatott Wonder Woman főszerepét. A színésznőt mikrofonvégre kapták, ahol megkérdezték tőle, hogy mit szólna egy Marvel-DC crossoverhez:

„Lehet, hogy csinálhatnánk egy olyat, hogy Wonder Woman felbukkan a Bosszúállókban, a Bosszúállók pedig feltűnnek a Wonder Womanben. Én nyitott vagyok, nekem csak a szeretet számít, és nagyon szeretem az összes barátomat a DC-nél és a Marvelnél is, szóval majd meglátjuk”

– válaszolta Gadot a kérdésre.

Itt a Wonder Woman 1984 fergeteges forgatási bakivideója!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·