FILMEZZUNK.HU

Így néz ki napjainkban a 89 éves Maria Amato, aki Bud Spencer élete szerelme volt

2996

Így néz ki napjainkban a 89 éves Maria Amato, aki Bud Spencer élete szerelme volt

Maria Amato, Bud Spencer elkötelezett társa és élete szerelme, idén töltötte be 89. életévét. Az olasz származású asszony, aki hosszú éveken át támogatta férjét karrierje során, ma is lenyűgöző megjelenéssel és eleganciával bír. Az idő múlása ellenére Amato megőrizte báját és kedvességét, amitől oly sokan megszerették őt. Az utóbbi években ritkán mutatkozott nyilvánosan, ám amikor mégis, mindig mosolygós és méltóságteljes volt.

Míg a halál el nem választ - Ő volt az a nő, akivel Bud Spencer 56 hosszú évig élt boldog házasságban - Maria Amato

Esküvőjük napján, Maria Amato és Bud Spencer

Maria és Bud Spencer több mint öt évtizeden át voltak házasok, ami az ő világukban ritkaságszámba megy. Közös életük során Maria nemcsak feleség, hanem lelki társ és támasz is volt Spencer számára, aki mindenben számíthatott rá. A színész halála óta Maria visszavonultan él, de emléke továbbra is élénken él benne és mindazokban, akik ismerték őket. Barátaik és családjuk szerint Maria energiája és pozitív hozzáállása a mindennapokhoz mit sem változott az évek során.

Így néz ki napjainkban a 89 éves Maria Amato, aki Bud Spencer élete szerelme volt

Maria Amato napjainkban, 89 évesen

Maria és Bud Spencer három gyermeket neveltek fel szeretetben és harmóniában: Giuseppe, Christine és Diamante Pedersoli mindannyian sikeresek saját területükön. Giuseppe a filmes világban tevékenykedik, Christine jogászként dolgozik, míg Diamante zenészként szerzett hírnevet. Gyermekeik gyakran emlegetik, milyen erős és szeretetteljes kötelék fűzi őket édesanyjukhoz, akit példaképnek tekintenek. Maria büszke családjára, és bár ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, mindig örömmel tölti el, ha gyermekeivel és unokáival töltheti az idejét.

bud spencer - házasságpárti

Ma­gyar szár­ma­zású bu­nyós volt Bud Spencer egyik nagy ellenlábasa


Article Tags: · · · ·