FILMEZZUNK.HU

Biztossá vált, Ben Affleck főszereplésével jön A könyvelő 2. része!

13884

Biztossá vált, Ben Affleck főszereplésével jön A könyvelő 2. része!

És már azt is tudjuk, hogy mikor! römteli hírek A könyvelő című thriller rajongóinak: a folytatás hivatalosan is úton van, és 2025 áprilisában kerül a mozikba! Gavin O’Connor rendező, valamint a főszereplők, Ben Affleck és Jon Bernthal visszatérnek, és a jól ismert arcok mellett új szereplőket is üdvözölhetünk majd a stáblistán. A könyvelő 2 története egy gyilkossági rejtély körül forog, melynek megoldásához egy halálos testvér segítségére is szükség lesz.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

A 2016-os A könyvelő című akciófilm rajongói izgatottan várhatják a folytatást, amely hivatalosan is készül. A Deadline által megerősített 2025. április 25-i premierdátum közeledtével a várakozás sem tűnik olyan hosszúnak. Az Amazon MGM Studios filmje kizárólag a mozikban debütál, és jelenleg ez az egyetlen film, amelyet erre a konkrét dátumra terveznek.

Az eredeti film szereplőinek és stábjának jelentős része visszatér a folytatásban is, ami mindenképpen bizakodásra ad okot. Gavin O’Connor rendező, valamint Ben Affleck és Jon Bernthal újra összefognak, hogy egy még izgalmasabb történetet meséljenek el. Affleck ezúttal produceri feladatokat is ellát, Matt Damon oldalán, aki az első filmben még nem vett részt.

Ben Affleck 10 legjobb filmje, amit vétek lenne khagyni

(Via thegeek.hu)


Article Tags: · · ·