FILMEZZUNK.HU
Kik a szülei ennek a jóképű fiatalembernek? Tinifilmek sztárjai, hollywoodi álompár volt a szülőpáros - Deacon Phillippe, Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

Kik a szülei ennek a jóképű fiatalembernek? Tinifilmek sztárjai, hollywoodi álompár volt a szülőpáros

1847

Kik a szülei ennek a jóképű fiatalembernek? Tinifilmek sztárjai, hollywoodi álompár volt a szülőpáros

Egy újabb fiatal tehetség tűnt fel Hollywood színpadán, és máris mindenki arról beszél, hogy kinek a gyermekeként vonult be a reflektorfénybe. A jóképű fiatalember eleganciájával és karizmájával azonnal felkeltette a figyelmet, és sokan találgatni kezdték, kik lehetnek a híres szülei. Nem csoda, hiszen a fiú vonásai és megjelenése mintha a hollywoodi álomgyár legnagyobb sztárjait idéznék.

Reese Witherspoon fia már 18 éves - Deacon elképesztően jóképű lett

A rejtélyes fiatalember nem más, mint Deacon Phillippe, akinek szülei a híres színészpáros, Reese Witherspoon és Ryan Phillippe. Reese Witherspoon és Ryan Phillippe a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején Hollywood egyik legimádottabb álompárja voltak. Mindketten tinifilmek sztárjaként váltak híressé, és közösen szerepeltek a nagy sikerű „Kegyetlen játékok” című filmben, ahol szerelmük a valóságban is lángra kapott. Házasságukból két gyermek született, Ava és Deacon, akik mindketten örökölték szüleik tehetségét és jó megjelenését.

Deacon Phillippe egyre több figyelmet kap a médiában, ahogy elkezdi saját karrierjét építeni. Bár még csak most kezdte pályafutását, máris számos rajongót szerzett magának, akik kíváncsian várják, milyen sikereket ér el a jövőben. Szülei támogatása és példamutatása mellett Deacon minden esélye megvan arra, hogy a családi hagyományokat folytatva ő is a filmipar egyik kiemelkedő alakjává váljon. Az idő majd eldönti, hogy milyen irányt vesz karrierje, de egy biztos: a tehetség és a sztárallűrök már most megvannak benne.

Coming outolt Reese Witherspoon lánya


Article Tags: · · · ·