FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Hihetetlen család 3!

Biztossá vált, jön a Hihetetlen család 3!

10094

Biztossá vált, jön a Hihetetlen család 3!

A Hihetetlen család 3. részére valószínűleg minden Pixar-rajongó vágyik, főleg miután Mr. Irdatlanék második kalandjának sikerült a lehetetlen és felülmúlták az első részt. A szuperhős család 14 hosszú év után tért vissza a képernyőkre. A várva várt folytatás 1,24 milliárd dollárt keresett a világ minden táján és nem mellesleg elképesztő kritikai sikernek is örvendett. Szóval ezek után joggal merülhetett fel sokakban a kérdés, hogy mikor tér vissza újra a kedvenc Pixar-családunk? Nos, megkaptuk rá a választ a napokban!

Még most is rekordokat döntöget a Hihetetlen család folytatása

Sorra érkeztek ugyanis a bejelentések a Disney kétévente megrendezett D23 nevű eseményéről. A Pixar háza táján sem unatkoznak, ugyanis mint kiderült, 2026-ban jön a Toy Story 5, 2025-ben pedig a nagysikerű Zootropolis folytatása. Az igazán nagy meglepetés csak ezután jött, zárásként ugyanis azt is elmondta Pete Docter, az animációs cég fejese, hogy már javában dolgoznak a harmadik Hihetetlen család-filmen.

Az alkotásról egyelőre nem sokat tudni, az viszont biztos, hogy a rendező az a Brad Bird lesz, aki az első két részt is csinálta. Az első két epizód megjelenése között egyébként 14 év telt el, most viszont úgy tűnik, jóval kevesebbet kell majd várnia a rajongóknak.

Michael Keaton elárulta, milyen volt Jack Nicholsonnal együtt játszani a Batmanben

(Via digitalspy.com)


Article Tags: · ·