FILMEZZUNK.HU
Kitalálod, hogy kinek a fia ez a jóképű fiatalember? Az apuka 90-es évek legnagyobb akciósztárja - Patrick Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger fia

Kitalálod, hogy kinek a fia ez a jóképű fiatalember? Az apuka 90-es évek legnagyobb akciósztárja

6357

Kitalálod, hogy kinek a fia ez a jóképű fiatalember? Az apuka 90-es évek legnagyobb akciósztárja

Az interneten gyakran találkozhatunk olyan fotókkal, amelyek hírességek gyermekeit ábrázolják, és sokszor nehéz megállapítani, ki is az a bizonyos fiatalember vagy fiatal hölgy. Az alábbi képen egy jóképű, fiatal férfit láthatunk, aki azonnal magára vonzza a figyelmet karizmatikus megjelenésével és vonzó mosolyával. Vajon kitalálod, hogy kinek a fia lehet ő? Egy biztos, az apja a 90-es évek egyik legnagyobb akciósztárja volt, aki számos ikonikus filmben játszott.

Ilyen jóképű Arnold Schwarzenegger legidősebb fia – A 29 éves Patrick színésznek állt - Patrick Schwarzenegge

A megfejtés nem más, mint Patrick Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger fia. Arnold, az osztrák származású testépítő, színész és politikus, aki a „Terminátor” filmekkel vált világhírűvé, a 90-es években a legnagyobb akciósztárok között volt számon tartva. Patrick édesanyja Maria Shriver, az ismert újságíró és Kennedy család tagja. Patrick 1993-ban született és már fiatalon is reflektorfénybe került híres szülei révén. Bár apja nyomdokain haladva Patrick is kipróbálta magát a színészetben, saját útját járva modellként és üzletemberként is sikeresen tevékenykedik.

Arnold Schwarzenegger fia piszok jóképű - Friss fotókon a 30 éves Patrick

Apa és fia együtt pózol

Patrick Schwarzenegger karrierje szépen ível felfelé, és bár édesapja híres neve biztosította számára a kezdeti figyelmet, saját tehetségével és munkájával is bizonyított már. Szerepelt több filmben és televíziós sorozatban, például a „Minden, minden” (Midnight Sun) és a „Daniel Isn’t Real” című produkciókban. Emellett a divat világában is otthonosan mozog, és sikeres vállalkozásokat indított. Patrick inspiráló példája annak, hogyan lehet egy híres szülő árnyékából kilépve saját jogon is sikeres életpályát kialakítani.

Arnold Schwarzenegger fia piszok jóképű - Friss fotókon a 30 éves Patrick

Ezt a kislányt csúnyának és butának csúfolta az anyukája, ma már a világ egyik legszebb színésznője – Kitalálod, hogy ki ő?


Article Tags: · · ·