FILMEZZUNK.HU
Előkerültek egy legendás színésznek a fiatalkori fotói – Te kitalálod, hogy ki van a képeken? - Bud Spencer

Előkerültek egy legendás színésznek a fiatalkori fotói – Te kitalálod, hogy ki van a képeken?

712

Előkerültek egy legendás színésznek a fiatalkori fotói – Te kitalálod, hogy ki van a képeken?

Nemrégiben igazi kincsre bukkantak a filmtörténet rajongói: előkerültek egy híres színész fiatalkori fotói, amelyek eddig nem voltak nyilvánosak. Az interneten gyorsan terjedni kezdtek ezek a képek, és rengeteg embert izgatott, hogy vajon ki lehet a képeken. A fotókon egy fiatal, sportos férfi látható, akinek energikus kisugárzása és szinte filmszerű arcvonásai vannak. A régi képek alapján nehéz elsőre felismerni a személyt, de a mosolyában és tekintetében van valami, ami ismerős lehet a régi filmek kedvelőinek.

Sokunk kedvenc színésze, Bud Spencer elképesztően izmos pasi volt fiatalon - képek

A fiatal Carlo lenyűgözően izmos és sportos férfi volt

A titokzatos fiatalember nem más, mint Bud Spencer, akit legtöbben a spagettiwesternek és vígjátékok világából ismerhetnek. Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, nem csak színészi karrierjéről volt híres, hanem sportolóként is kiemelkedett. A fiatalkori képeken látható sportos alkatát annak köszönhette, hogy úszóként és vízilabdázóként is versenyzett. Több olimpián is részt vett, mielőtt a filmszakmában folytatta volna pályafutását. A képeken látható energiája és fiatalos lendülete is erre az időszakra emlékeztet bennünket.

Megtörtént eseményt dolgoz fel Bud Spencer és Terence Hill egyik legnagyobb filmje - Szerinted, melyik az? - Kincs, ami nincs

Bud Spencer később Terence Hill oldalán vált világhírűvé

Bud Spencer később Terence Hill oldalán vált világhírűvé, kettejük párosa rengeteg rajongót szerzett az évek során. Filmjeikben a jókedv, az akció és a barátság mindig központi szerepet játszott, és máig népszerűek maradtak a nézők körében. A most előkerült fiatalkori fotók újabb betekintést nyújtanak abba az időszakba, amikor Bud Spencer még csak álmodozott a filmsikerekről. Ezek a képek nemcsak nosztalgikusak, hanem inspirálóak is, hiszen megmutatják, hogy egy sportoló hogyan válhatott legendás színésszé.

Terence Hill már 15 évesen is elképesztően jóképű volt – képek


Article Tags: · ·