FILMEZZUNK.HU
Előkerültek egy legendás sorozat sztárjának fiatalkori fotói - Te kitalálod, hogy ki van a képeken? - Peter Falk

Előkerültek egy legendás sorozat sztárjának fiatalkori fotói – Te kitalálod, hogy ki van a képeken?

2526

Előkerültek egy legendás sorozat sztárjának fiatalkori fotói – Te kitalálod, hogy ki van a képeken?

Az internetet újra és újra felkavarják azok a régi fotók, amelyek híres emberek fiatalkorát mutatják be. Nemrégiben egy különleges képgyűjtemény bukkant fel, amely egy híres színész fiatalkorát örökíti meg. A fekete-fehér képeken egy karizmatikus, mosolygós fiatalember látható, aki még messze van attól, hogy világhírűvé váljon. A fotók látványára sokan elgondolkodnak: vajon ki lehet ez az ifjú tehetség?

Előkerültek egy legendás sorozat sztárjának fiatalkori fotói - Te kitalálod, hogy ki van a képeken? - Peter Falk

Itt még fiatalabb képen látható a későbbi legendás sztár

Ha egy kicsit közelebbről megnézzük a képeket, rájöhetünk, hogy a rejtélyes fiatalember nem más, mint Peter Falk, a legendás Columbo című sorozat főszereplője. Peter Falk neve összeforrt a mindig ballonkabátot viselő, szivarozó, látszólag szétszórt, de zseniális nyomozó alakjával. Kevesen tudják, hogy mielőtt színészi karrierje beindult volna, Falk sokféle munkát kipróbált, többek között dolgozott a CIA-nál is. A most előkerült képek éppen ezekből az időkből származnak, amikor még senki sem sejtette, hogy egyszer ő lesz a televíziózás történetének egyik legikonikusabb figurája.

Peter Falk és élete szerelme esküvői képe 46 évvel ezelőttről – Columbo felesége gyönyörű menyasszony volt - Shera Danese

A legendás nyomozó, Peter Falk

A fotók most nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi médiában, ahol a rajongók örömmel osztják meg és kommentálják őket. Peter Falk életműve és Columbo karaktere máig hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött, és ezek a ritka, fiatalkori képek újabb adalékkal szolgálnak ahhoz, hogy jobban megismerjük a színész életének korai szakaszát. A képek alapján nyilvánvaló, hogy Falk már fiatalon is különleges kisugárzással rendelkezett, ami később hozzájárult ahhoz, hogy a Columbo szerepében maradandó nyomot hagyjon a televíziózás világában.

Így néz ki napjainkban a 74 éves Shera Danese, aki Columbo felügyelő élete szerelme volt


Article Tags: · ·