FILMEZZUNK.HU

10 színész, akik rosszfiúk alakítására születtek

636

3. Anthony Hopkins erőfeszítés nélkül keltette életre Hannibal Lecter szerepét

12 sztár, akik a filmekben rosszfiúkat játszanak, ám a való életben nagyon is elragadóak

Tagadhatatlan, hogy Anthony Hopkins pályafutása leginkább gonosztevő szerepeiről ismert, különösen a thriller műfajban. Hopkins és Hannibal -habár több más gonosztevőt is alakított- mára szinte elválaszthatatlanok egymástól, és kétségtelen, hogy ő a legjobb választás egy hideg, és számító gonosztevő szerepére.

2. James Earl Jones hangja egybeforrt Darth Vaderrel

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

James Earl Jones a Star Wars Darth Vader-ének meghatározó hangjaként szerzett magának hírnevet, akit gyakran minden idők legnagyobb gonoszaként emlegetnek. Még ezt megelőzően mesterien alakította a Conan, a barbár gonosztevőjét, Tulsa Doomot, egy ősi halálkultusz vezetőjét. Bármilyen impozáns is Jones megjelenése a képernyőn, mély és dübörgő hangja egyszerűen tökéletessé tette ezekre a gonosz szerepekre. Máig pótolhatatlannak tartjuk Vader hangjaként, aki ezzel örökre az univerzum legfenyegetőbb gonosztevője marad.

1. Christopher Lee biztos helyet foglalt el a klasszikus horror gonosztevőjeként

10 színész, akik több, mint 10 horrorfilmben is szerepeltek

Christopher Lee színészi pályafutásának nagy részét a különböző gonosztevő szerepei határozták meg Drakulától Dooku grófig. Impozáns magassága, személyes karizmája és arisztokratikus angol akcentusa különösen alkalmassá tették a legjobb gazfickók szerepére. Christophert sokan színészi pályafutása második felében ismerték meg, mint kedvenc gonosztevőt Sarumant, A Gyűrűk Urából.

//Cornelius//

A Négybalkezes című film két sztárja így néz ki most, 38 évvel a bemutató után

(Via CBR.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·