FILMEZZUNK.HU
Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 10. része!

Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 11!

454

Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 11!

A Lionsgate stúdió egy újabb játékra invitál bennünket, a stúdió ugyanis a napokban váratlanul bejelentette, hogy elkészül a tizenegyedik Fűrész. A régóta futó horrorfilm-sorozatnak a következő részét mindössze három hónappal azután jelentették be, hogy a Fűrész X – a széria legjobbra értékelt epizódja – kasszasikert lett, és több mint 111,8 millió dolláros bevételt ért el a 13 millió dolláros költségvetéséhez képest. Megerősítették továbbá, hogy a folytatásban Kevin Greutert negyedszerre tér vissza rendezőként, neki köszönhettük korábban a hatodik, hetedik és tizedik részt, ráadásul a vágásért is ő felelt.

Jön a Fűrész 10, amelynek most befutott az első előzetese!

Folytatódik a borzongás

A Fűrész X. tavaly szeptemberben került a mozikba, amelyet több korábbi egyre gyengébben teljesítő folytatás után ismét méltatni kezdett a kritika és a nézőközönség. A Fűrész 2. egyébként annak idején mindössze 364 nappal jelent meg az első rész után, míg a Fűrész 3. 371 nappal a második rész után jelent meg. Azt is fontos kiemelnünk, hogy a most megjelent tizedik rész 53 millió dollárt keresett az amerikai mozikban, míg világszerte 107 millió dollárt kalapozott össze a szerénynek mondható 13 millió dolláros gyártási költséggel szemben.

A siker valószínűleg annak is betudható, hogy a franchise sztárjai, Tobin Bellés Shawnee Smith is visszatértek, így a Fűrész X cselekménye is az első és a második rész történései között játszódik. A folytatásra idén már nem érdemes tehát számítani, az új dátum ezzel szemben: 2025. szeptember 26.

Minden magyar hölgy érte rajongott a 70-es években – Kovács István 80 évesen is nagyon jól tartja magát

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·