FILMEZZUNK.HU
Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Egy legendás francia színész az apuka, akit mindenki ismer hazánkban - Alain-Fabien Delon

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Egy legendás francia színész az apuka, akit mindenki ismer hazánkban

9629

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Egy legendás francia színész az apuka, akit mindenki ismer hazánkban

Az interneten egyre gyakrabban találkozhatunk olyan fiatal tehetségekkel, akik híres szüleik nyomdokaiba lépve próbálják megállni a helyüket a szórakoztatóiparban. Most egy különösen jóképű fiatalemberről van szó, akinek vonásai sokak számára ismerősek lehetnek. Vajon ki lehet az apja ennek a karizmatikus férfinak, akit mindenki ismer és szeret Magyarországon?

Piszok jóképű Alain Delon 29 éves fia - Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére

Boldog párkapcsolatban él a legendás színész fia

Ez a jóképű pasi nem más, mint Alain-Fabien Delon, a legendás francia színész, Alain Delon fia. Alain Delont aligha kell bemutatni, hiszen generációk nőttek fel a filmjein, és karakteres megjelenésével, valamint kivételes tehetségével a mai napig az egyik legikonikusabb színésznek számít. Fia, Alain-Fabien Delon örökölte édesapja vonzó megjelenését és karizmáját, ami nem meglepő, hiszen az alma nem esett messze a fájától.

Piszok jóképű Alain Delon 29 éves fia - Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére

Baloldalon a világhírű édesapa fiatalon, jobb oldalon Alain-Fabien Delon

Alain-Fabien Delon már fiatal kora óta érdeklődik a művészetek iránt, és modellként, valamint színészként is próbálja kivívni magának a helyet a szakmában. Bár még nem érte el édesapja hírnevét, tehetsége és kitartása révén jó úton halad afelé, hogy saját jogán is elismert és sikeres legyen. Az ő története is bizonyítja, hogy a híres családok utódai is képesek lehetnek kiemelkedni és saját nevükön sikereket elérni, miközben büszkén viselik a családi örökséget.

14 celebgyerek, akik olyan jóképűek, hogy felülmúlják színész apjukat

Alain Delon és Alain-Fabien Delon

//Spencer&Hill//

Leonardo Di Caprio Sharon Stone-nak köszönheti, hogy beindult a karrierje


Article Tags: · · ·