FILMEZZUNK.HU
Emlékszel a Családi vakáció sármos főszereplőjére? 81 éves korára felismerhetetlenné vált - Chevy Chase

Emlékszel a Családi vakáció sármos főszereplőjére? 81 éves korára felismerhetetlenné vált

402

Emlékszel a Családi vakáció sármos főszereplőjére? 81 éves korára felismerhetetlenné vált

A ’80-as évek egyik legkedveltebb vígjátékai közé tartozik a „Családi vakáció” sorozat, amelyben a Griswold család kalandjain nevethettek a nézők. A film főszereplője, Chevy Chase, Clark Griswold szerepében vált igazi közönségkedvenccé. Sármos és bohókás karaktere, aki mindig valami újabb őrült tervvel állt elő, felejthetetlen emlékeket hagyott maga után. De mi történt azóta Chevy Chase-szel, aki a filmek idején a vígjátékok egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt?

Sok humoros pillanatot okozott nekünk a Griswald család

Chevy Chase ma már 81 éves, és az idő vasfoga őt sem kímélte. Az egykor sármos és energikus színész napjainkban már alig emlékeztet fiatal önmagára. Az évek során számos egészségügyi problémával kellett szembenéznie, többek között szívproblémákkal és egyéb betegségekkel. Az életkor és a betegségek nyomot hagytak rajta, így a régi képeken látható mosolygós, élettel teli Chevy Chase-t ma már nehéz felismerni. Ennek ellenére a rajongók szívesen emlékeznek vissza arra az időszakra, amikor a filmvásznon látták kedvencük bohókás kalandjait.

Drámai fotók a nagyon meghízott Chevy Chase-ről – A színészt fel sem lehet ismerni

Először fel sem ismertük

Bár Chevy Chase már visszavonult a nyilvános szerepléstől, öröksége továbbra is élénken él a filmrajongók emlékezetében. A „Családi vakáció” sorozat és egyéb klasszikus vígjátékai örökre beírták nevét a filmtörténelembe. A rajongók számára mindig is Clark Griswold marad, aki felejthetetlen humorával és szerethető karakterével örökre belopta magát a szívükbe. Az idő múlásával ugyan változik az ember külsője, de Chevy Chase tehetsége és az általa nyújtott öröm maradandó érték marad mindannyiunk számára.

Emlékszel a Családi vakáció sármos főszereplőjére? 81 éves korára felismerhetetlenné vált - Chevy Chase

Emlékszel Chevy Chase lányára az Európai vakációból? Sajnos tragikus véget ért az élete


Article Tags: · · ·