FILMEZZUNK.HU
Felismered egyetemi képein a későbbi világsztárt? 70 éves most, a 90-es évek meghatározó alakja volt - Hulk Hogan

Felismered egyetemi képein a későbbi világsztárt? 70 éves most, a 90-es évek meghatározó alakja volt

14813

Felismered egyetemi képein a későbbi világsztárt? 70 éves most, a 90-es évek meghatározó alakja volt

Az egyetemi évek gyakran meghatározó időszakot jelentenek egy ember életében, és sokszor itt alapozódik meg a későbbi karrier sikere. Egy amerikai fiatalember esetében ez különösen igaz volt: bár az egyetemi éveiben még senki sem sejtette, hogy később világsztár lesz belőle, sport iránti szenvedélye és kitartása már akkor is figyelemre méltó volt. Az egyetemi képein látható fiatalember egy átlagos diáknak tűnik, aki éppúgy szerette a sportot és a közösségi életet, mint kortársai. De vajon felismernénk-e őt, ha tudnánk, hogy a 90-es évek egyik legikonikusabb figurájává vált?

Felismered egyetemi képein a későbbi világsztárt? 70 éves most, a 90-es évek meghatározó alakja volt - Hulk Hogan

Itt azért már egyből felismerhető a legendás színész-pankrátor

Ez a fiatalember nem más, mint Terry Bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan. Hulk Hogan neve mára egyet jelent a profi birkózás világával, és az 1980-as, valamint a 90-es évek során ő lett a sportág egyik legmeghatározóbb alakja. Hulk Hogan nemcsak a ringben nyújtott teljesítményével, hanem karizmatikus személyiségével és a „Hulkamania” jelenségével is beírta magát a történelembe. Kevesen tudják azonban, hogy mielőtt a WWE szupersztárja lett volna, Bollea a South Florida Egyetemen tanult, ahol zenei menedzsment szakra járt, és szenvedélyesen zenélt. Az egyetemi évei alatt kezdett el komolyabban foglalkozni a birkózással, és innentől kezdve nem volt megállás a csúcs felé vezető úton.

Hetvenévesen harmadszorra is megnősült Hulk Hogan - 25 évvel fiatalabb bombázó lett a felesége

Hulk Hogan újdonsült feleségével

Hulk Hogan karrierje azóta is példaértékű, és a 70 éves ikon továbbra is aktív szereplője a média világának. A 90-es években számos filmben és televíziós műsorban is szerepelt, és a neve azóta is összefonódik a szórakoztatóiparral. Hogan életútja remek példa arra, hogy a kitartás és a szenvedély hogyan vezethet el a sikerhez, még akkor is, ha az egyetemi évek alatt még nem sejthető, milyen világraszóló karrier vár valakire. Ahogy a régi egyetemi képein visszanézünk, talán egy kicsit könnyebb meglátni azt a csillogást és elkötelezettséget, ami később Hulk Hogan ikonikus karakterévé vált.

„Csak egy dolog számít: Jézus Krisztus!” – Hulk Hogan


Article Tags: · ·