FILMEZZUNK.HU

Rájössz, hogy kinek a lánya a képen látható fiatal hölgyemény? Néhai apja színész volt, aki fiatalon halt meg

5556

Rájössz, hogy kinek a lánya a képen látható fiatal hölgyemény? Néhai apja színész volt, aki fiatalon halt meg

Egy gyönyörű fiatal hölgy mosolyog ránk a képről, aki büszkén viseli a családi örökséget és emléket. Az ilyen fényképek mindig különleges történeteket rejtenek, főleg ha egy híres színész leszármazottjáról van szó. A múlt tragédiája és a jelen szépsége egyaránt megjelenik ebben a képben, amely arra késztet minket, hogy találgassunk: vajon ki lehet az apja ennek a bájos lánynak, akit ilyen fiatalon vesztettünk el?

Paul Walker lánya fehérneműben állt modellt - Meadow Walker képein ámulnak a rajongók

Apja büszke lenne rá

A válasz nem más, mint Meadow Walker, a néhai Paul Walker lánya. Paul Walker, a Halálos iramban filmek sztárja, sajnos fiatalon, mindössze 40 évesen hunyt el egy tragikus autóbalesetben 2013-ban. Meadow, aki ekkor mindössze 15 éves volt, azóta felnőtt nővé érett, és apja emlékét ápolva folytatja életét. Paul Walker rajongói számára különösen szívet melengető látni, hogy Meadow, aki szintén a reflektorfénybe került, tovább viszi apja örökségét.

Paul Walker lánya fehérneműben állt modellt - Meadow Walker képein ámulnak a rajongók

15 éves volt Meadow, amikor az apja tragikus módon meghalt

Meadow Walker ma már a saját útját járja, és nemcsak modellként, hanem jótékony tevékenységei révén is ismertté vált. Az apja emlékére létrehozott Paul Walker Alapítvány aktív támogatója, amely a tengerbiológia és a környezetvédelem ügyét szolgálja. Meadow erősen hisz abban, hogy az apja öröksége nemcsak a filmvásznon, hanem a jótékonysági munkákon keresztül is tovább él. Az ilyen történetek mindig emlékeztetnek minket arra, hogy a szeretet és a tisztelet generációkon átível, és hogy egy család öröksége mindig velünk marad, függetlenül attól, milyen tragédiák érnek minket.

Így fest napjainkban Paul Walker egyszem lánya - A szép modell idén már 24 éves lesz

Michelle Rodriguez meglepő titkot árult el a Halálos iramban című filmről


Article Tags: · · · ·