FILMEZZUNK.HU

Ritka fiatalkori képet találtunk egy élő színészlegendáról – Kitalálod, hogy ki van a képen?

5684

Ritka fiatalkori képet találtunk egy élő színészlegendáról – Kitalálod, hogy ki van a képen?

Nemrég egy különleges felfedezésre bukkantunk az internet mélyén: egy ritka fiatalkori képre, amely egy máig aktív és ikonikus színészt ábrázol. A kép egy fiatal férfit mutat, aki sportos alkatával és karakteres vonásaival már ekkor is magára vonta a figyelmet. Talán nem is gondolnánk, hogy ebből a fiatalemberből később egy világhírű akciósztár válik, aki rengeteg filmben és televíziós sorozatban bizonyította tehetségét és kitartását.

Ritka fiatalkori képet találtunk egy élő színészlegendáról - Kitalálod, hogy ki van a képen? - Chuck Norris

Ezen a képen is a fiatalkori énje látható az élő színészlegendának

Ha még nem sikerült kitalálnod, kiről van szó, eláruljuk: a képen Chuck Norris látható, a harcművészetek és az akciófilmek legendás alakja. Chuck Norris neve mára összeforrt a megállíthatatlan erővel és a félelmet nem ismerő hősiességgel. Karrierje során olyan emlékezetes szerepeket alakított, mint Cordell Walker a „Walker, a texasi kopó” című sorozatban, vagy számos más filmben, ahol harcművészi képességeit kamatoztatta. A fiatal Chuck Norris képét látva azonnal megértjük, miért lett belőle ekkora ikon.

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya - Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

Chuck Norris, az akciófilmek koronázatlan királya

Chuck Norris nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is példaértékű személyiség. Számos harcművészeti cím birtokosa, sikeres szerző és filantróp. Az évek során különféle jótékonysági szervezeteket támogatott, és aktívan részt vett a veteránok segítésében is. A most fellelt fiatalkori képe pedig remek emlékeztető arra, hogy minden legenda egyszer valahol kezdte, és hogy a kitartás és az elhivatottság révén valóban bárki nagy dolgokra képes.

Piszok jóképű Chuck Norris 22 éves fia – Dakota Alan apja nyomdokaira lépve színésznek állt

A Norris família

//Spencer&Hill//

„Isten megmentett, mert tervei voltak velem” – Chuck Norris


Article Tags: ·