FILMEZZUNK.HU
Ez a gyönyörű nő egy híres színészpár gyermeke - felismered a szüleit? - Stella Banderas

Ez a gyönyörű nő egy híres színészpár gyermeke – felismered a szüleit?

478

Ez a gyönyörű nő egy híres színészpár gyermeke – felismered a szüleit?

Hollywood álompárja voltak a szülők. Ha meglátod ezt a gyönyörű nőt, azonnal érezheted, hogy van benne valami különleges, ami nem csupán a külsejéből fakad. Valóban, ő nem más, mint egy híres színészpár gyermeke, akik Hollywood aranykorának egyik legkedveltebb álompárjai voltak. De vajon felismered-e a szüleit a tekintetéből, a mosolyából vagy épp a kisugárzásából?

18 híresség gyermeke, akik a genetikai lottóversenyen megütötték a főnyereményt

Igen, jól gondolod, a rejtélyes szépség Stella Banderas, akinek szülei nem mások, mint Antonio Banderas és Melanie Griffith. Melanie Griffith az 1980-as és 1990-es évek egyik legismertebb színésznője, míg Antonio Banderas spanyol származású színész, aki számos hollywoodi filmben szerepelt. A két sztár 1996-ban házasodott össze, és kapcsolatuk egészen 2015-ig tartott, de közös gyermekük, Stella, mindig is összekötötte őket.

Ő Antonio Banderas 26 éves lánya, a káprázatos Stella

Kislányként a kis Banderas lány

Stella Banderas nemcsak híres szülei miatt ismert, hanem saját jogán is sikeres nővé vált. Bár kevésbé van reflektorfényben, mint a szülei vagy féltestvére, Dakota Johnson, Stella is folyamatosan építi karrierjét és saját stílusával hódít. Tehetségével és különleges kisugárzásával sokakat lenyűgöz, és kíváncsian várjuk, milyen újabb sikereket ér el a jövőben.

Gyönyörű nővé vált Antonio Banderas 26 éves lánya – Friss fotókon az elbűvölő Stella Banderas

Most ünnepli 34. születésnapját Dakota Johnson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről


Article Tags: · · · ·