FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható műugró olimpikont? A sportot abbahagyva, 56 évesen vérbeli akciósztár lett - Jason Statham

Felismered a képen látható műugró olimpikont? A sportot abbahagyva, 56 évesen vérbeli akciósztár lett

880

Felismered a képen látható műugró olimpikont? A sportot abbahagyva, 56 évesen vérbeli akciósztár lett

A sportvilág és a filmipar ritkán találkozik olyan módon, mint ahogyan ez az egykori műugró és jelenlegi akciósztár esetében történt. A képen látható atléta fiatal korában műugróként versenyzett, részt vett több világbajnokságon és nemzetközi versenyen is. A sport iránti szenvedélye és elkötelezettsége nyilvánvaló volt, de karrierje fordulatot vett, amikor úgy döntött, hogy elhagyja a sport világát, és egy teljesen új irányba indul el.

Ez az ember nem más, mint Jason Statham. Statham, aki 1967-ben született, fiatalon műugróként kezdte pályafutását, és több évig a brit nemzeti csapat tagja volt. Az 1990-es években azonban úgy döntött, hogy a sport helyett a szórakoztatóipar felé fordul. Kezdetben modellként és reklámokban szerepelt, majd 1998-ban Guy Ritchie rendező felfedezte, és szerepet kapott a „A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső” című filmben. Ez volt a kezdete egy rendkívül sikeres filmszínészi karriernek, amely során Statham a világ egyik legismertebb és legkedveltebb akciósztárjává vált.

Azóta Jason Statham számos ikonikus akciófilmben szerepelt, mint például a „A szállító” sorozat, a „Crank”, a „Halálfutam” és a „The Expendables” filmek. Kivételes fizikai felkészültsége és karizmatikus jelenléte miatt gyakran alakít kemény, de szerethető karaktereket. Most, 56 évesen is folyamatosan forgat és újabb projekteken dolgozik, bizonyítva, hogy a sport és a film világában szerzett tapasztalatait egyaránt kamatoztatni tudja. Jason Statham története inspiráció mindazok számára, akik mernek nagyot álmodni és új utakra lépni.

Jason Statham 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · · · · · ·