FILMEZZUNK.HU
Rudolf Péter 34 éve imádja feleségét: szíve választottjának kezét három hét után kérte meg - Nagy-Kálózy Eszter

Rudolf Péter 34 éve imádja feleségét: szíve választottjának kezét három hét után kérte meg

2386

Rudolf Péter 34 éve imádja feleségét: szíve választottjának kezét három hét után kérte meg

Rudolf Péter, Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb színésze, már 34 éve boldog házasságban él feleségével, Nagy-Kálózy Eszterrel. A történetük igazi mese, hiszen alig három hét ismeretség után döntött úgy, hogy megkéri Eszter kezét. A gyors eljegyzés sokakat meglepett, de Rudolf Péter és felesége azóta is bebizonyították, hogy a szerelem és az elkötelezettség időtálló lehet, ha az érzelmek igazak és őszinték.

33 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Rudolf Péter gyönyörűszép felesége - Nagy-Kálózy Eszter

34 éve együtt, jóban, rosszban, Rudolf Péter és gyönyörűszép felesége, Nagy-Kálózy Eszter

A színész házaspár nemcsak a magánéletben, hanem a szakmai életben is gyakran dolgozik együtt. Számos közös színházi előadás és film projekt bizonyítja, hogy a munkában is tökéletes partnerek. Kapcsolatuk titka talán abban rejlik, hogy mindig támogatták és inspirálták egymást, legyen szó színpadi szerepekről vagy a mindennapi élet kihívásairól. Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös értékrendje és a család iránti elkötelezettségük mindvégig erős alapot biztosított a házasságuknak.

„Három hét után megkérte a kezem, tehát mi fejest ugrottunk ebbe az egészbe, ráadásul még nem is éltünk együtt, mert akkoriban én Kaposváron dolgoztam”

– mesélte Nagy-Kálózy Eszter, aki a férjével, Rudolf Péterrel már 34 éve él boldog házasságban.

Rudolf Péter 34 éve imádja feleségét: szíve választottjának kezét három hét után kérte meg - Nagy-Kálózy Eszter

Gyakran dolgozna együtt is

Az évek során számos interjúban beszéltek arról, hogy mi a hosszú és boldog házasság titka. Rudolf Péter szerint a legfontosabb az, hogy mindig legyen időnk a másikra, és soha ne vegyük természetesnek a kapcsolatot. „A szeretet, a tisztelet és a humor elengedhetetlen” – mondta egyszer egy interjúban. Ez a három alappillér tette lehetővé, hogy a kapcsolatuk több mint három évtizede töretlenül tart, és hogy Rudolf Péter szívből kijelenthesse: feleségét ugyanolyan szenvedélyesen szereti, mint az első pillanatban.

43 éve készült a Cha-cha-cha – Rudolf Péter és Eszenyi Enikő így nézett ki első, közös filmjükben (Videó!)


Article Tags: · · ·