FILMEZZUNK.HU
Felismered a képeken látható aranyos kisfiút? 59 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész

Felismered a képeken látható aranyos kisfiút? 59 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész

8148

Felismered a képeken látható aranyos kisfiút? 59 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész

Gyermekkori fényképeken gyakran nehéz felismerni a ma már világhírű embereket. Ez különösen igaz a hollywoodi sztárokra, akik idővel sokat változtak. A közösségi médiában nemrégiben megjelent egy bájos fénykép egy kisfiúról, amely gyorsan elterjedt az interneten, és sokan próbálták kitalálni, ki lehet a képen látható gyermek. Az aranyos kisfiú ma már egy 59 éves, világszerte ismert és elismert színész.

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? 59 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész - Keanu Reeves

Mi egyből rájöttünk, hogy ki ő!

Ha még mindig találgatnál, segítek: a kisfiú nem más, mint Keanu Reeves. A kanadai származású sztár számos emlékezetes szereppel ajándékozott meg minket, többek között a „Mátrix” trilógia Neo-jaként és a „John Wick” filmsorozat címszereplőjeként. Keanu karrierje több mint három évtizede tart, és mindig sikerült megújulnia, valamint a közönség szívét meghódítania kedvességével és alázatosságával.

Meglepő kérdést kapott Keanu Reeves a riportertől - A színész válasza az egész világot megrázta!

Keanu Reeves, napjaink egyik legnépszerűbb színésze

Keanu Reeves gyermekkori képe valódi csemege a rajongók számára, hiszen ritkán látni ilyen személyes és intim pillanatokat egy világsztár életéből. Az emberek szeretik látni, hogyan néztek ki kedvenc hírességeik gyerekként, és Keanu fotója egy újabb bizonyítéka annak, hogy az idő múlásával is megőrizte báját és karizmáját. Annak ellenére, hogy az évek során számos nehézséggel kellett szembenéznie, Keanu továbbra is az egyik legkedveltebb és legkeresettebb színész Hollywoodban.

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak


Article Tags: ·