FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler elárulta, hogy ki az a híres színésznő, akivel a legrosszabb volt csókolózni eddigi karrierje során

Adam Sandler elárulta, hogy ki az a híres színésznő, akivel a legrosszabb volt csókolózni eddigi karrierje során

4974

Adam Sandler elárulta, hogy ki az a híres színésznő, akivel a legrosszabb volt csókolózni eddigi karrierje során

Adam Sandler, a vígjátékok királya, nemrégiben egy interjúban megosztotta egy meglepő történetét a filmes karrierjéről. A színész elárulta, hogy melyik híres színésznővel volt a legrosszabb csókjelenete eddigi pályafutása során. Bár Sandler számos filmben szerepelt már, és sok elismert színésznővel dolgozott együtt, meglepő módon a legrosszabb csókélményét egy jól ismert kolléganője mellett élte át.

Adam Sandler meglepő dolgokat vallott be a Jennifer Anistonnal való közös csókjelenetükről

Adam Sandler és Jennifer Aniston a Gyagyás gyilkosság című filmben

A színész bevallotta, hogy Jennifer Aniston volt az, akivel a legnehezebben ment a csókjelenet. Sandler és Aniston több alkalommal is dolgoztak együtt, például a „Kellékfeleség” és a „Gyagyás gyilkosság” című filmekben, így ez a vallomás különösen érdekes. Sandler humorosan mesélte el, hogy nem azért volt rossz a csók, mert Aniston ne lenne jó partner, hanem egyszerűen nem sikerült összhangba kerülniük abban a pillanatban. Konkrétan Sandler szerint Aniston mindig nagyon nagyra tátotta a száját a Gyagyás gyilkosság csókjelenetei közben.

Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével befutott a Gyagyás gyilkosság 2 első előzetese!

Jennifer Aniston, aki szintén nagy népszerűségnek örvend, biztosan nem vette zokon Sandler kijelentését, hiszen kettejük barátsága és munkakapcsolata továbbra is erős. A színészek között gyakoriak az ilyen vicces történetek, és az ilyen vallomások csak még emberibbé teszik őket a rajongók szemében. Sandler és Aniston valószínűleg még sokszor dolgoznak majd együtt, és remélhetőleg a jövőbeni csókjelenetek már zökkenőmentesebbek lesznek. A vicces az egészben, hogy egy színésztársa ennek épp az ellenkezőjét állította, ugyanis Gerard Butler szerint meg éppen Jennifer Aniston az a színésznő, akivel a valaha volt legjobb közös csókjelenete volt.

Gerard Butler elárulta, hogy ki az a híres színésznő, akivel a legjobb volt csókolózni eddigi karrierje során


Article Tags: · · · · ·